Каракачанов взе на прицел Заев след визитата му в Гърция: Не ни излъгахте с вашите селски тарикатщини

  • 14 май 2021 17:04

  • 8648
  • 13
Каракачанов взе на прицел Заев след визитата му в Гърция: Не ни излъгахте с вашите селски тарикатщини
© Булфото (архив)

Друже, аз лично поне 20 пъти съм Ви го казвал и най-братски предупреждавал, че ако Вие не промените отношението си към България и не прекратите тормоза над българите в Македония - ветото е неизбежно! Това се казва в категорична позиция на председателя на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа и бивш вицепремиер и министър на отбраната на България Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността, провокирана от "совалките" на Скопие и търсената помощ за подкрепа от Гърция по отношение на членството на РС Македония в ЕС.

,,Кой Ви е учил толкова много да подценявате българите и да си мислите, че някой в София ще Ви се върже и подпише празен чек, а Вие да продължавате да не спазвате Договора за добросъседство и да градите Вашата държавност на база на омраза срещу всичко българско'', продължава още Каракачанов.

Ето и пълния текст на позицията, публикуван в официалната Фейсбук страница на Красимир Каракачанов:

Отишъл вчера Заев при гърците, които двадесет и кусур години блокираха Македония за всичко, за което можеха, за да им иска подкрепа срещу България. Казал също, че българската позиция била, внимавайте - смешна!!? Знам, че премиерът Заев няма елементарна „пойма“ (на сръбски – понятие) от история. За Гоце Делчев е чувал нещо - факт, но всичко останало му е мътно, колкото мътна е и муртинската матеница. Но колкото и да не разбираш от история, не може да продължаваш да се правиш на ударен и да казваш, че българската позиция по историческите въпроси е смешка, или че не си очаквал, че България можела заради тях да блокира Република Северна Македония за преговорите с ЕС, допълва Каракачанов.

Заев се оплака на Гърция заради отношенията с България

,,Друже Заев, аз лично поне 20 пъти съм Ви го казвал и най-братски предупреждавал, че ако Вие не промените отношението си към България и не прекратите тормоза над българите в Македония - ветото е неизбежно! Вие, уж го разбирахте, уж казвахте, че щели да се променят нещата след изборите Ви, след референдума Ви, след еди-какво си и накрая - едно голямо... нищо! Надявахте се, че с Вашите селски тарикатщини ще ни излъжете, че българите пасем трева. Кой Ви е учил толкова много да подценявате българите и да си мислите, че някой в София ще Ви се върже и подпише празен чек, а Вие да продължавате да не спазвате Договора за добросъседство и да градите Вашата държавност на база на омраза срещу всичко българско? Знам кой, всъщност... Същият този Ви е научил и на друго - да имате самочувствие и самоувереност на библейски месии. Само че колкото тези "качества" помогнаха на Вашите учители, толкова ще помогнат и на Вас. Вижте ги, та те изпълниха предсказанието на пророчицата, разсипаха си държавата и отново се събраха под една круша. Жалко! Но Вие вървите по техния път'', пише още лидерът на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа.

Спрете се, осъзнайте се, не вярвайте, че някой някога ще успее да натисне и принуди България и българския народ да предадат собствената си история, общата ни история - българската история! Тази работа няма да стане както си го мислите и за това гарант е и ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа и целият български народ!, категоричен е Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

Novini.bg
8648 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар
Lilytnzfa

2021.05.16 | 06:05

13
Голая киска хочет ласки - W W W . B G 1 7 . C L U B
Tanyayoyba

2021.05.16 | 00:59

12
Голая киска хочет ласки - W W W . B G 1 7 . C L U B
Charlenehjsla

2021.05.16 | 00:52

11
Голая киска хочет ласки - W W W . B G 1 7 . C L U B
Tashagrrfa

2021.05.15 | 08:46

10
Голая киска хочет ласки - W W W . B G 1 7 . C L U B
Советский Гражданин

2021.05.14 | 20:08

9
Болхары, присоединяйтесь к Евразийскому Союзу !
Советский Гражданин

2021.05.14 | 20:07

8
Болхары, присоединяйтесь к Евразийскому Союзу !

2021.05.14 | 19:23

7
КОЙ ГО ИНТЕРЕСУВА ТЕЗИ ПЪЛНИ МИЗЕРНИЦИ!
1

2021.05.14 | 19:15

6
Македонците не искат да са българи !!!Никой не иска да е скап@н мизерник и да не може да си плаща сметките !!Хората се срамуват !!

2021.05.14 | 17:24

1
Бoко ни е най-голямото богатство, да го пратим за премиер на макетата.

2021.05.14 | 18:30

5
Ама макетата няма да го траят 11 години,ша го опънат още първия месец и ша го пуснат на албанците да го доразцепят.
XXX

2021.05.14 | 18:22

4
САМО БЪЛГАРСКО ЛЯТО МОЖЕ ДА НИ СПАСИ ОТ ЛЪЖИТЕ КОРУПЦИЯТА РЕКЕТА И КРАЖБИТЕ НА ГЕРБ И О.П САМО ТЕ ПРЕДЛАГАТ ИСТИНСКА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ ГЛАСУВАТЕ ЗА ТЯХ АКО ИСКАТЕ БОРБА СЪС МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ И ФАШИСТИТЕ ОТ О.П И ПО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ ЕДИН ШОУ МЕН ЩЕ РЕШИ ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ

Добави коментар

Водещи новини