Борисов разпореди: Проф. Ангелов и шефът на "Пирогов" отиват при Каролев в Разлог

  • 10 май 2021 10:00

  • 24236
  • 0
Борисов разпореди: Проф. Ангелов и шефът на "Пирогов" отиват при Каролев в Разлог
© Колаж: Novini.bg/ Булфото

Владимир КаролевВладимир КаролевВладимир Асенов Каролев е български икономист и финансист. Бивш общински е настанен в хирургичното отделение на болницата в Разлог, където е бил приет в безсъзнание.

Каролев е с политравма, има счупен череп, мозъчни кръвоизливи и травми на гръдния кош. В момента се реанимира. 

От разложката болница изнесоха данни за травмите на Владимир Каролев

От здравното министерство съобщиха, че по разпореждане на премиера в оставка Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, на място в болницата ще отидат здравният министър в оставка проф. д-р Костадин АнгеловКостадин АнгеловКостадин Ангелов е роден на 7 юни 1977 г. Завършва Медицинския университет в София през 2004 г. и директорът на болница "Пирогов" проф. Асен БалтовАсен БалтовПроф. д-р Асен Георгиев Балтовзпълнителен е директор на УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" от м. Февруари.

Здравните експерти ще преценят как може да се извърши транспортирането на Каролев до "Пирогов" със специализирана линейка, която също пътува към Разлог. 

Икономистът беше открит тази нощ в безпомощно състояние след проведена спасителна акция на връх Тодорка, в района на Жабешкото езеро, където през вчерашния ден е карал сноуборд.

Според планинските спасители, падането на икономиста е продължило поне 400 м.

Радина Лазарова
24236 0

Свързани новини

Водещи новини