От разложката болница изнесоха данни за травмите на Владимир Каролев

  • 10 май 2021 09:18

  • 47876
  • 0
От разложката болница изнесоха данни за травмите на Владимир Каролев
© Булфото (архив)

Сериозно е състоянието на икономиста Владимир КаролевВладимир КаролевВладимир Асенов Каролев е български икономист и финансист. Бивш общински, който пострада в Пирин планина. Това каза за БТА директорът на МБАЛ - Разлог д-р Божидар Велев.

Каролев е с политравма, има счупен череп, мозъчни кръвоизливи и травми на гръдния кош. В момента се реанимира, на по-късен етап ще бъде ясно дали и кога ще бъде транспортиран за столичната болница "Пиригов", допълни д-р Велев.

Разкриха подробности за състоянието и акцията по спасяването на Владимир Каролев

Сигнал до Планинската спасителна служба е подаден към 17.00 часа вчера, казаха за БТА от планинската служба. Негови приятели са съобщили, че Каролев не се е върнал от планината. Веднага се организира акция по издирването му, в която се включват осем спасители от ПСС- Банско.

Търсенето е било в района на връх Малка Тодорка, където е видян последно. В 01.00 часа през нощта на 10 май е подаден сигнал, че е открит. Организирана е тежка транспортна акция и в 4.30 часа е предаден на екипите на Спешна помощ с множество травми, казаха още от ПСС.

Радина Лазарова
47876 0

Свързани новини

Водещи новини