Водещите новини! Най-краткият Парламент се опитва да бъде и най-скандален

07 май 2021 19:09

Водещите новини! Най-краткият Парламент се опитва да бъде и най-скандален
© Wikipedia/Novini.bg
1151 7

*** Водещите вечерни новини на 7 май *** 

 

Този 45-и Парламент ще бъде запомнен не само като най-кратко просъществувалият, но и вероятно – като най-скандалният, най-пълният с обиди, най-„кресливият“ в съвременната ни история. За това с пълна сила се грижат участниците в него.
 

*

Абдикирали ли са от задълженията си НСО или са тук? Къде е председателката на парламента!“ 

С тези викове председателят на Временната комисия за ревизията Мая Манолова поиска служителите на НСО да дойдат и да отстранят някои депутати от залата. 

В залата вече няколко часа цари пълен хаос. Викове, обвинения и лични нападки съпътстват заседанието от началото му.

↓↓↓↓↓↓↓↓

НА ЖИВО: Манолова се вбеси, вика НСО да гони депутати

↓↓↓↓↓↓↓↓

НА ЖИВО: Цирк в комисията за ревизията, поискаха тест за наркотици на бизнесмена Илчовски

***

Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов захапа ГЕРБ, казвайки, че Бойко Борисов може би се опасява от провал на следващите избори. В декларация от името на парламентарната група той коментира, че не е съгласен с твърденията, че 45-ия парламент е бил провал.

Подробности ↓↓↓↓↓↓↓↓

Христо Иванов към ГЕРБ: Да не би Борисов да се опасява от провал на изборите?

***

Няма виновни за рухналата преди 15 години сграда на ул. "Алабин". Това записа в окончателното си решение ВКС.

Така собственикът на сградата Георги Кирчев, инженерът, контролирал ремонта - Петър Петров, Николай Симеонов, управител на фирмата, ангажирана с ремонта, и строителят Манчо Антонов са окончателно оправдани.

Подробности ↓↓↓↓↓↓↓↓

Съдът: Няма виновни за срутената сграда на ул. "Алабин"

***

Не аз определям датата за изборите този път – 4 юли беше абсолютно невъзможна, а за след 11 юли не можеше да се отлага. Това заяви президентът Румен Радев по време на изслушването на номинираните за състав на ЦИК.

Подробности ↓↓↓↓↓↓↓↓

Радев поясни защо изборите ще са на 11 юли

***

Нито един член на кабинета в оставка няма да дойде в парламента, въпреки че депутатите толкова много настояха. Това стана ясно от думите на председателя на Народното събрание Ива Митева.

Тя каза, че премиерът в оставка е в болничен до 18 май, а останалите са в оставка.

↓↓↓↓↓↓↓↓

Борисов е в болничен, министрите в отпуск и никой няма да дойде в НС

***

За финал – от рубриката КоментарНО:

 

Страната ни се нарежда на едно от челните места в класациите по сърдечносъдови заболявания сред страните в ЕС. И тази година многото болни ще живеят освен с основните си диагнози и в страх от коварната коронавирусна зараза, която продължава. Какви са опасностите, които ги дебнат? Питам експерта проф. д-р м.н. Младен Григоров. Той е много известен специалист в медицинските среди, близо 30 години е бил военен лекар, има три специалности - физиотерапия, вътрешни болести и кардиология. Проф. Младен Григоров е един от първите със сертификат за инвазивна кардиология и е сред основоположниците й у нас. Бил е директор на правителствена болница и зам. директор на ВМА. Има над 200 научни труда, 17 издадени книги и е автор /в колектив/ на единствения учебник у нас по кардиология.

Целият коментар ТУК ↓↓↓↓↓↓↓↓

Човекът сам създаде К-19 и скоро няма да се отърве от него

***
Съдът реши: няма виновни за срутената сграда на „Алабин“, която уби две момичета преди 15 години!

Цели 15 години, цяло едно правосъдие, цели два живота…

Виновни няма. 

Вероятно сградата е била обитавана от духове.

В същата държава, в която преследваха, като най-долни престъпници, хора, които споделяха безплатно книги в интернет. 

В същата държава, в която с един камион кокаин се влиза в голямата политика, а с една цигара с марихуана се влиза в затвора. 

В същата държава, в която калинки с фалшиви дипломи, но истински връзки заемат постове, заради които им е дадено да пишат „програми“ как да върнат българите от чужбина – същите българи, които имат истински дипломи, но нито една „връзка“ и именно затова са в чужбина.

Целият коментар ТУК ↓↓↓↓↓↓↓↓

Държавата на чудесата. Тука е така!

***

Novini.bg
1151 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Иванов

2021.05.10 | 17:15

7
Парламент, в който случайно са попаднали провалени политици отпреди години като Мая Манолова, Мария Капон, Христо Иванов и безработните сценаристи на Слави, е не само провал за българското общество, но и голяма червена лампа за следващите избори на 11 юли!
Da be

2021.05.08 | 09:16

6
В ръководството на Смартматик има поне 3-ма китайци. Това не ни смущава, венецуелците не ни смущават, връзките с Русия не ни смущават, е кое да ни смути?
Da be

2021.05.08 | 09:15

5
Кой иска да гласува със софтуер от Венецуела, където в момента се бият по улиците, и компютри китайски производство? Целият изборен процес, най-свещеното на народа ни, подарен на чужда комунистическа фирма...
Da be

2021.05.08 | 09:13

4
Смартматик е фалшификатор на избори. Доказателствата за това са 100 процента. Манипулирала е избори по цял свят и навсякъде са ги залавяли.

2021.05.07 | 22:50

3
Нищо положително в този 45-ти парламент! 7-8 дни работиха в скандали и приемане на закони на килограм!
А

2021.05.07 | 22:48

2
Този парламент беше не само най краткия и най скандалния , но и най задкулисният!
То

2021.05.07 | 22:47

1
Народното събрание не се занимава с дневния ред на обществото, а с теми, които целят оцеляването на политическите партии или изграждането на тяхната предизборна кампания!

Добави коментар

Водещи новини