Очаква се засилен трафик по АМ „Тракия“ днес

  • 04 май 2021 06:45

  • 606
  • 2
Очаква се засилен трафик по АМ „Тракия“ днес
© Булфото, архив

Засилен трафик се очаква днес заради края на почивните дни. Утре, 5 май, е работен ден и много хора ще се приберат от вътрешността на страната към столицата и другите големи областни градове. Заради това от МВР призоваха водачите да се движат внимателно и да се информират за актуалната пътна обстановка. 

Пътна полиция е създала организация за регулиране и пренасочване на движението; На водачите се препоръчва да използват и слабо натоварения Подбалкански път

Поради очаквания засилен трафик към столицата и ремонтните дейности, извършвани на автомагистрала „Тракия“, е създадена организация за регулиране и пренасочване на движението, при натоварване, по различни направления. При евентуални затруднения по предвидения обходен маршрут по път II-66, леките автомобилите ще бъдат пренасочвани по път I-5 - Димитровград - АМ „Марица“ - АМ „Тракия“.

В ремонтирания участък, при км 160, където движението се извършва двупосочно в едното платно, ще бъдат осигурени две ленти за движение в посока София до 10 май.

Ограничават движението на магистрала "Тракия"

От Пътна полиция препоръчват на водачите да използват и слабо натоварения път I-6 (Подбалкански).

Novini.bg
606 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Рени

2021.05.04 | 06:59

2
Не е последен почивен ден. Хората са си взели отпуски и ще се прибират на 09.05.- неделя.

2021.05.04 | 06:58

1
а дано гейберастите от родните села поизмрат по селските пътища на тиквата им.

Добави коментар

Водещи новини