МВР засилва мерките за Великден

  • 01 май 2021 07:35

  • 754
  • 2
МВР засилва мерките за Великден
© Булфото (архив)

Днес полицията упражнява засилен контрол не само по пътищата на страната, но и в градовете. За разлика от миналата година, сега мерките срещу COVID-19 в храмовете  са по-либерални.

Маските остават задължителни, както и спазването на дистанция, доколкото е възможно.

Навсякъде, където условията позволяват, ще се отварят повече изходи. Ще се извършва и честа дезинфекция.

Очаква се засилен трафик по пътищата

Полицията предупреждава за очакван ръст на кражбите от домовете и да бъдем бдителни за джебчии, отбелязва Нова телевизия. 

Novini.bg
754 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Васко Р. Младич

2021.05.01 | 09:12

1
ВР ДА ГО ДУХА, БОК.ЛУЦИ

2021.05.01 | 10:26

2
от 2 години ....точно като започнаха да прибират на топло айдуците и да ги подкарват към съда на България(Цв.Василев, Арабаджиеви, Стайкови, Черепа, Баневи и др) не може да ги наречем олигарси, защото са си едни обикновенни айдуци, се започна едно активно мероприятие срещу Борисов наречено ЛЪЖА ....т.е олигарсите имат медии(бТВ, бсп ТВ, 7/8 ТВ) онлаин медии, радио и впрегнаха усилия за компромати(снимки с шкафчета, кюлчета, пищови и др) създаде се протестно движение, БСП/ДПС и техните мутри Има Такъв Народ, Демократична Бълария, Изправи се, то не бяха къщи, сметки и нищо не се доказа,защото беше ЛЪЖА, но хората се хванаха и започна масовото плюене(то си стана мода даже) по Борисов и правителството! Едничката цел на гореспоменатите айдуци е КРАЖБАТА ...ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА ЗА ДА БЪДАТ ОПРАВДАНИ И ОТНОВО ДА ГРАБЯТ!!!! това ли искаме уважаеми граждани ????

Добави коментар

Водещи новини