Ицо Хазарта ще избухне на Празника на яйцето в Павликени

  • 28 април 2021 13:30

  • 372
  • 1
Ицо Хазарта ще избухне на Празника на яйцето в Павликени
© Pixabay

Концерт на Ицо Хазарта и изпълнения на балет "Нова" ще бъдат акцент в Празника на яйцето в Павликени, който ще се състои на 8 май на сцената на Летния театър "Никола Гюзелев" в града, съобщи пред журналистите в пресклуба на БТА във Велико Търново кметът на общината инж. Емануил Манолов.

Искахме да възстановим този най-масов празник за хората от Павликени в цялата му пъстрота, след прекъсването през миналата година, но заради противоепидемичните мерки, това ще бъде невъзможно, затова седмото му издание ще бъде само една вечер, при стриктно спазване на заповедите на здравните власти, каза той.

Библиотека и театър организират великденски празник за децата

Местата в Летния театър на града са 1726, като този капацитет ще е запълнен наполовина. Задължително ще е носенето на маски и ползването на дезинфектанти, тютюнопушенето ще бъде забранено.

Организаторите са приготвили много изненади и награди, концертът ще започне с детски танцови изпълнения под мотото "Яйцето или кокошката", водещ ще бъде Драгомир Драганов, а сцената в Павликени ще бъде едно от първите места, където Ицо Хазарта ще представи най-новия си хит "Само споко".

През тази година няма да има базари на производители на цветя, няма да се представят занаятчийски, винени и кулинарни продукти на отделни щандове, нито ще бъдат предлагани традиционните омлети и палачинки, но гостите на Павликени могат да направят индивидуални разходки преди началото на концерта.

Отворени за посещение ще бъдат музейните обекти в региона, включително Античният керамичен център, зоопаркът, както и общинският плувен басейн, който заради размерите и високите хигиенни показатели е посещаван и от хора от съседни областни центрове, посочи Манолов.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
372 1

Коментари 1

Добави коментар
Julissa

2021.04.30 | 18:58

1
Голая киска хочет ласки - W W W . B G 1 7 . C L U B

Добави коментар

Водещи новини