Разчистват паднали дървета от парка "Кьошковете" към пещера "Русалка"

30 март 2021 16:38

Разчистват паднали дървета от парка "Кьошковете" към пещера "Русалка"
© bulphoto (архив)
255 2

Служители на Дирекцията на Природния парк /ДПП/ "Шуменско плато" премахна три големи паднали дървета от вида бук от пътеката към пещерата "Русалка", съобщават от парка, цитирани от БТА.

Маршрутът - от лесопарк "Кьошковете" до пещера "Русалка", е един от любимите на шуменци, но там гората е най-стара и при неблагоприятни метеорологични условия дървета и клони падат на пътеката.

В Русе премахват опасни клони на дървета по сигнали на граждани

От ДПП "Шуменско плато" не препоръчват разходки в този участък при влошаване на времето. През миналата година два пъти е разчиствано в този район.

Служители на ДГС-Шумен премахнаха и болни дървета, за да се предотвратят евентуални инциденти, припомнят от ДПП "Шуменско плато".

Мая Йорданова
255 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Kimberlya16

2021.04.10 | 03:53

2
­­­В­­и­­­ж­т­­е­ ­­м­о­­я­­т­­а­ ­­т­­­и­­й­­­н­­ ­­­п­­у­­т­­к­­­а­ ­­­-­­ ­W­­­W­­­W­­­.­­B­G­­1­7­­­.­C­­L­­­U­­­B­­
Susan Benson

2021.03.30 | 19:57

1
Здравейте дами и господа, нуждаете ли се от финансова помощ? Аз съм Сюзън Бенсън. Аз съм заемодател, а също и финансов консултант. Имате ли нужда от бизнес заем, личен заем, ипотечен заем или заем, за да завършите проекта си? ако отговорът ви е да, ще ви препоръчам да се свържете с моята фирма. Ние предоставяме всички видове заемни услуги, включително дългосрочни и краткосрочни заеми. За повече информация, пишете ни чрез имейл: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) или ми изпратете съобщение директно на WhatsApp чрез: +447903159998 и получете отговор веднага. Ние сме всеобхватна компания за финансови услуги и сме ангажирани да ви помогнем да постигнете всичките си стремежи. Ние сме специализирани в предоставянето на структурирани финансови решения на физически лица и компании по най-ефективния и бърз начин. Ето няколко причини, поради които трябва да се свържете с нас за заем; * Удобство - Можете да кандидатствате за заем по всяко време и навсякъде. * Гъвкава сума - Вие решавате колко искате да заемете. * Бързо директно финансиране - Получете кредита си в рамките на 24 часа след одобрението. * Гъвкав лихвен процент - достъпен лихвен процент от 3%. * Високи цени на одобрение * Гъвкаво погасяване - получавате шанса да изберете дата на погасяване, седмично, месечно или годишно за период от 1-30 години. * Лесно онлайн приложение. * Персонализирани насоки и експертиза. * Няма скрити такси Не губете възможност поради липса на средства. Свържете се с моята компания сега, ние можем да ви помогнем с кредит, защото сме помогнали на много хора и организации, които са били изправени пред финансови затруднения по целия свят За повече информация относно нашата оферта за заем, изпратете ни искането си за заем чрез този имейл адрес sunshinefinancialgroupinc@gmail.com или на WhatsApp чрез +447903159998 Посредниците / консултантите / брокерите са добре дошли да доведат своите клиенти и са 100% защитени. В пълна увереност ще работим заедно в полза на всички участващи страни.

Добави коментар

Водещи новини