Гюнай Хюсмен благодари на Борисов: Той е гарант за етническия мир

  • 04 март 2021 11:45

  • 692
  • 11
Гюнай Хюсмен благодари на Борисов: Той е гарант за етническия мир
© Гюнай Хюсмен / Gyunay Hyusmen, Facebook

Днес в София участвах в редовното правителствено заседание, на което бяха отпуснати 1 млн. 200 хил. лева за довършване на строително-монтажните дейности по реставрацията на джамията “Ибрахим паша” в Разград. Благодаря на премиера Бойко Борисов, че за пореден път помага на областта ни, че подкрепя малките населени места и не прави разлика между жителите на села и градове, и затова, че никога не е делял хората по религиозна и партийна принадлежност. Това коментира във фейсбук областният управител на Разград Гюнай Хюсмен.

"С действията си, за пореден път доказа, че е гарант за етническия мир и религиозна толерантност! Само така хората могат да усетят реалните резултати от навременно свършената работа! Благодаря и на народния представител Десислава Атанасова за активната подкрепа", посочи още той.

Дават още 14 млн. лв. за ремонти по общини. Борисов: Не делим хората, подпомагаме всички

"Разбрах, че ръководителите на гражданско сдружение ДЕН на среща с премиера Борисов също са настоявали за скорошното отпускане на предвидените по договор за тази година средства. Това е пример как всички заедно можем да постигнем много в името на хората!", добави също Хюсмен.

Последвайте канала на

Novini.bg
692 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
Jaynea20

2021.04.10 | 03:57

11
­­В­и­ж­т­­е­­­ ­м­­­о­­я­­­т­а­ ­т­­и­­й­­­н­ ­­­п­­у­­­т­­к­­а­ ­-­­­ ­­­W­W­­­W­.­B­­G­­­1­­­7­.­­­C­­­L­­­U­­­B­­­
Упс

2021.03.07 | 15:18

10
Етническия ми се руши от религиозните водачи и партиите, които разделят хората. Докато не погледнем към Бог всички народи по света ще бършем кървави сълзи.

2021.03.04 | 15:12

5
ГЕРБ с близо 8% пред БСП, 30 дена до изборите. ГЕРБ печелят за сетен път и Борисов ще управлява още четири години. Да живее България !!! Мисля че, избирателите и този път пак ще се консолидират около подкрепата за Герб, защото узрелия демократ-народът прави разлика между думи и свършена работа!

2021.03.05 | 15:36

9
Хора вземайте им парите и гласувайте за който си искате.Никой няма да ве види,само така ще победим хунтата на герб.Никога за герб дпс бсп Слави Трифонов воля Симеонов Каракачанов.Само има една истина и тя е ДА БЪЛГАРИЯ.ГН ХРИСТО ИВАНОВ.САМО ТОЙ РАЗБИРА ОТ ЗАКОНИ И ДЪРЖИ ЗА ЗАКОНА.
Иво

2021.03.04 | 15:13

6
Над 2 млн ще гласуваме за ГЕРБ и ще изметем БСП/ ДПС и техните рожби .Има Такъв Народ..... Изправи се....Отровното Трио....АБВ....Движение 21....Демократична България.... Възраждане

2021.03.05 | 15:35

8
Д.е.б.а майкати.Придажна.

2021.03.05 | 15:33

7
За да няма корупция,трябва да гласуваме за гн Христо Иванов.От Да България.Всичко друго е кьор фишек.
Mitaka

2021.03.04 | 15:12

4
Най-успешният! Ревете, комуняги! Силно ревете, след изборите няма да ви има изобщо! България бе разбита в периода 1989 - 2008 г . Всички знаем от кой ...... Бойко Борисов преобрази България! Хиляди благодарности!! Колкото обекти се откриха напоследък само... Радев не ги е сънувал .
Ерни

2021.03.04 | 15:11

3
Борисов, в действие- срещу всички негодници. Това го прави още по симпатичен и безалтернативен в съзнанието в съзнанието на трезвите българи. Които за радост, са преобладаващото мнозинство по нашите земи. Де що има криминали, престъпни босове в изгнание, подсъдими олигарси, изхвърлени от голямата игра политици-конформисти, изхвърлени от големия бизнес и големите телевизии шоумени със залязващ рейтинг, мъже под чехъл и генералски мундири, провинциални ку-тизанки , с претенции за адвокатки на народа, девианти с жълти книжки регистрирани или пропуснати в каталога на четвърти километър, болшевишки чеда, изживяващи се като неолиберали....цялата тази перверзия се надпреварва да ругае премиера и да сипе компромати, а това още повече го укрепва. Перверзията е лесно различима дори, като говори от името на морала. Няма как Борисов да мечтае за по добра опозиция от Васил Божко-Черепа, Цветан Василев Мустака, Слави Трифонов- Мутрочалгаря, Костадин Костадинов-Копейкин, Мая Манолова-Галева, Румен Радев-Грипена, Корнелия Нинова-Техноимпексова, Христо Иванов-Бойкиев............ Борисов е обречен да спечели тази битка, сам срещу негодниците и вълците, защото -без да е безгрешен, е единственият с облика на демократичен и системен политик, признат в Европа и света. Избирайки Борисов, хората няма да изберат просто лидера на ГЕРБ, партията или партийната му листа. Ще изберат ценностната ориентация на България по пътя на демокрацията -срещу реставрацията на комунизма. Държавна сигурност, зависимостта от Кремъл и нашествието на мутрите, преоблечени като почтени бизнесмени с бели якички.
Gost

2021.03.04 | 12:20

2
Шшш, докога ще спекулирате с тоя етнически мир? Все от тоя или оня зависел и трябва му се кланят хората. Етническия мир си е наш и си зависи от хората, не от Доган или друг политик.
АСАН АНАБАСАН

2021.03.04 | 11:50

1
АККАХ ВИЛИК !! БОКО ПО ВИЛИК.....

Добави коментар

Водещи новини