Калоян Паргов: Прекланяме се пред подвига на героите, които извоюваха свободата ни

  • 03 март 2021 14:52

  • 557
  • 3
Калоян Паргов: Прекланяме се пред подвига на героите, които извоюваха свободата ни
© Булфото (архив)

Поднасяме венци и цветя в знак на почит, в знак на незабрава на подвига на освободителите и опълченците, които извоюваха, след 5-вековно робство, свободата ни. Това каза лидерът на БСП – София Калоян Паргов по повод Националния празник – Трети март, съобщиха от Позитано 20.

Той заедно с членове на Градската организация и кандидати за народни представители от софийските листи на „БСП за България“ се поклониха пред Паметника на Цар Освободител и пред Паметника на българските опълченци.


"Днес се навършват 143 години от Освобождението на България от турско робство. Неслучайно казвам турско робство, защото ние трябва да помним историята такава, каквато е. А не през призмата на изопачените идеологеми, които се наслагват върху днешните и бъдещите поколения“, изтъкна Паргов.


„Вдъхновени от подвига на опълченците на Шипка, днес стотици хиляди българи, начело с президента на републиката и върховен главнокомандващ Румен Радев, се изкачиха на легендарния връх, за да почерпят сила и надежда за по-доброто бъдеще на България", заяви председателят на Градския съвет на БСП – София.

 

Последвайте канала на

557 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Sherria17

2021.04.10 | 03:57

3
­­­В­­и­­­ж­­­т­е­ ­­м­­о­я­­т­а­­­ ­­­т­и­­­й­­н­­ ­­­п­у­т­­­к­а­­ ­-­ ­­­W­­W­­­W­­.­B­­G­­­1­7­­.­­C­­­L­­U­­­B­­­
МУТРИ ВЪН

2021.03.03 | 18:31

2
ЗА ХОРАТА СЪС КЪСА ПАМЕТ ВИЖТЕ ВЪВ ЮТУБ С.ТРИФОНОВ И МУЛТИГРУП ВИЖТЕ СНИМКИТЕ МУ С Г. ИЛИЕВ ВИЖТЕ ГО СЪС Б. БОРИСОВ И СЛЕД ТОВА СИ ЗАДАЙТЕ ВЪПРОСЪТ КАК Е ВЪЗМОЖНО ТОЗИ ДА Е РАЗЛИЧЕН И ДА НИ СПАСИ ОТ МУТРИТЕ И ЗАДКУЛИСИЕТО МОЖЕ ЛИ ЦЯЛ ЖИВОТ ДА СИ СЪС МУТРИТЕ И СЕГА ИЗВЕДНЪЖ ВЕЧЕ ДА СИ СРЕЩУ ТЯХ САМО БЪЛГАРСКО ЛЯТО ПРЕДЛАГА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ (БНО) №14
НЕСТОР МАХНО

2021.03.03 | 15:18

1
ВСИЧКИТЕ СТЕ ЕДНИ И СЪЩИ.ТАТКОВИНАТА Е ТОВАРНА КОБИЛА ЗА ВАС.СЛЕЗ ЗА ДА СЕ КАЧА.ВСЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗБИРА ПО МАЛКОТО ЗЛО.ПРОКОБА ЛИ ,КОФТИ КЪСМЕТ БЪЛГАРСКИ ЛИ?

Добави коментар

Водещи новини