Момчилград черпи опит от турския Люлебургас за справяне с коронакризата

  • 23 февруари 2021 14:40

  • 311
  • 2
Момчилград черпи опит от турския Люлебургас за справяне с коронакризата
© Община Момчилград

Кметът на Община Момчилград Илкнур Кязим проведе работна среща с кмета на Люлебургас д-р Мурат Геренли в рамките на двудневното си посещение в Република Турция.

На срещата присъстваха още председателят на Общински съвет – Момчилград Ерсин Юмер, зам.-кметът на Община Крумовград Абидин Хаджимехмед и председателят на Балгьоч за Люлебургас, Тракия Вели Онер.

Борисов: У нас има достатъчно глупави хора, които се подвеждат по лъжите за ваксините

Делегация от Момчилград и Крумовград е на визита в Република Турция, като срещи са предвидени в регион Тракия и с побратимени общини от Бурса.При срещата с кмета на Люлебургас бяха обсъдени възможностите за взаимно сътрудничество в различни сфери, както и обмен на идеи за справяне с пандемията от коронавирус. Двете страни декларираха готовност за участие в различни съвместни проекти и програми.

Последвайте канала на

Novini.bg
311 2

Коментари 2

Добави коментар
Kristena21

2021.04.10 | 03:58

2
­­­В­и­­ж­­­т­­е­­­ ­м­­о­я­­т­­а­­ ­т­­­и­й­н­­ ­п­­у­­т­к­­­а­­­ ­-­ ­W­­­W­­W­.­­B­­G­1­­7­­­.­­­C­L­U­­B­
Димитъл Митев

2021.02.23 | 17:09

1
Тези турски кметове-мекелета даъ им само в Турцшя да ходят и хвалят. Запомнете-винаги погледине им са на там.троянски коне в Бългалия, а стадото т.е роята е ед тях като овце.не им вярвайте за нищо но на върхушката бългали предатели им трябват за изболи управленше и кражби.това е голата истина.

Добави коментар

Водещи новини