Сачева: Най-хубаво е да можеш да нахраниш и да помогнеш на някого в нужда

09 февруари 2021 12:49

Сачева: Най-хубаво е да можеш да нахраниш и да помогнеш на някого в нужда
© Булфото, архив
496 3

Социалният министър Деница Сачева посети Генерал Тошево днес, съобщиха от общината. В рамките на визитата си тя посети Дирекция „Социално подпомагане“, Дирекция „Бюро по труда“, Домашен социален патронаж към Община Генерал Тошево, както и Център за обществена подкрепа – ЦОП. Целта на посещението бе да се запознае със социалните услуги, предлагани на територията на общината.

В Домашен социален патронаж и в Центъра за обществена подкрепа тя бе придружавана от кмета на община Генерал Тошево Валентин Димитров. Той запозна министъра с това по какви социални програми и мерки работи Общината в условията на пандемия и не само. Градоначалникът наблегна на факта, че във време на тежка криза именно социалните услуги са тези, които крепят рисковите групи – самотноживеещите хора, инвалидите, многодетните семейства, хората без доходи.

Сачева: Решенията за отваряне и затваряне на държавата не са политически, а здравни

Кметът Валентин Димитров зарадва социалния министър с подарък – комплект от шест тома на Йордан Йовков.

"Най-хубаво е да можеш да нахраниш и да помогнеш на някого в нужда. Затова толкова държим на програмата ни "Топъл обяд" и на обществените трапезарии", коментира Сачева.

Novini.bg
496 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Daniellea22

2021.04.10 | 03:59

3
­­В­и­­­ж­­т­е­­­ ­­м­­о­­я­­т­­­а­­ ­­­т­­­и­­­й­­н­ ­­п­у­­­т­к­­а­­­ ­­-­­­ ­­­W­­W­W­­­.­B­G­­­1­7­­­.­C­­L­­U­B­

2021.02.09 | 13:16

2
Както НАХРАНИХТЕ БОГАТИТЕ пенсионери с 240-те лева ли, "другарко Сачева?! На които Бате Бойко дава и 50 лева за "изборите" ли????

2021.02.09 | 13:03

1
Да те нахранят отзад с 200 ! Баце е специалист !

Добави коментар

Водещи новини