СДВР търси собственика на изгубени пари

20 януари 2021 14:19

СДВР търси собственика на изгубени пари
© Novini.bg
421 1

СДВР търси съдействие от социалните мрежи за откриване собственика на изгубени пари. 

На 08.01.2021 г. на метростанция “Константин Величков“ от линия 1 на метрото, в пешеходният подлез, служител на реда от сектор „Метрополитен”-СДВР е намерил сума пари. В полицията обаче няма сигнал от гражданин за загубени пари. СДВР ще предаде сумата на собственика, след като удостовери подробности около случката – сума, купюри и евентуално други детайли.

СДВР търси собственика на пари в плик с емоционално послание

Към момента средствата са на съхранение в сградата на сектор „Метрополитен”-СДВР, намираща се на адрес гр. София, бул. „Драган Цанков” № 5, уточняват от столичната полиция.

За първоначална информация можете да се обадите на тел. 02 982 0419.

Novini.bg
421 1

Свързани новини

Коментари (1)

Добави коментар
НЕ ПОДРЕПЯМ НИТО ЕДНА ПАРТИЯ И НЕ СЪМ ПЛАТЕН

2021.01.20 | 14:42

130640
СЪЗДАВАЩАТА РЕКЕТ РЕПРЕСИИ ХАОС КОРУПЦИЯ И ПРАНЕ НА ПАРИ ПАРТИЯ ГЕРБ И ПАРТИИТЕ НА ФАШИЗМА И РАЗЕДИНЕНИЕТО ВМРО, НФСБ и Атака ПОБЕДИХА ПРОТЕСТА ХОРАТА ВЕЧЕ НЕ ПРОТЕСТИРАТ ЖАЛКО ЗА ТЕЗИ КОИТО ОСТАНАХА БЕЗ РАБОТА И БЕЗ БИЗНЕС ЗАЩОТО ФИРМИТЕ ИМ ФАЛИРАХА А И НЕ УСПЯХА ДА СИ ИЗПЛАТЯТ КРЕДИТИТЕ И СЕГА БАНКИТЕ ЩЕ СЕ РАЗПРАВЯТ СЪС ТЯХ НО СЪС БЕЗДЕЙСТВИЕ И МЪЛЧАНИЕ НЯМА ДА ПОБЕДИМ НИТО ФАШИЗМА НА О.П НИТО МУТРАТА ОТ БИВШАТА СИК КОЯТО УСПЯ ДА ОТКРАДНЕ МИЛИАРДИ ЕВРО OT НАС И ОТ ОСТАНАЛИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ГРАЖДАНИ И ТАКА СЪЗДАДЕ ТАЗИ КРИЗА

Добави коментар