Ицо Хазарта скочи на здравния министър

20 януари 2021 14:21

Ицо Хазарта скочи на здравния министър
© Булфото (архив)
8028 12

Рапърът Ицо Хазарта излезе с остър коментар по повод репликата на здравния министър Костадин Ангелов, който заяви “ресторантите и заведенията не са ни приоритет“.

Ето какво написа изпълнителят във "Фейсбук": 

Винаги е срамно да видиш падението на някой интелигентен човек. Гледам здравния министър Костадин Ангелов и слушам какво казва. “Ресторантите и заведенията не са ни приоритет!“

Костадин Ангелов към ресторантьорите: Нека не взимаме емоционални решения

Съгласен съм. Приоритет са ви отворените магазини Подозирам, че ви се отплащат подобаващо за френската любов, с която ги обслужвате от месеци.

Моловете не работели. Влизаш в мола и – о, изненада! Мобилни оператори, застрахователи, големи вериги – всичко работи. Там няма коронавирус. Затворени са магазинчетата на нормалните хора, дето се опитват да изкарват пари без да крадат от обществени поръчки.

Искам да напомня на хората нещо, което не чувам от никой управляващ.

На едно заведение му е забранено да работи, за да може ВСИЧКИ в държавата да са здрави, а не само собственика, персонала и клиентите. Ето защо тези ВСИЧКИ е добре да не го забравят.

Алибегов се закани: Не отворят ли заведенията, предприемаме италианския сценарий

Собствениците на ресторанти, заведения и фитнес-зали, заедно с работещите в тях – персонал, сервитьори, бармани, охранители, хигиенисти, както и изпълнителите от шоубизнеса (неслучайно ги слагам накрая) – са всъщност хората, които изнасят на гърба си кризата с коронавируса – за да може ВСИЧКИ да сме здрави, а не само те самите. Покрай непосилния труд на лекарите, ние удобно премълчаваме това. Както и факта, че докато на едни им забраняват да работят, на други им вдигат заплатите.

Алибегов категоричен за работата на заведенията: Няма накъде да отстъпваме повече!

Позволявам си да пиша тези редове по следната причина – аз съм един сравнително успешен български изпълнител, нямам финансови проблеми и не очаквам помощ от държавата. Вероятно бих подминал репликата „ресторантите и заведенията не са ни приоритет“, ако тя бе дошла от някой с възпитанието на Валери Симеонов. Отношението обаче, и най-вече тонът, с който управляващите се обръщат към нормалните хора и към бизнеса, според мен е плюнка в лицето на всеки българин.

Винаги е срамно да видиш падението на някой интелигентен човек. Гледам здравния министър Костадин Ангелов и слушам какво...

Публикувахте от Ицо Хазарта в Вторник, 19 януари 2021 г.
Радина Лазарова
8028 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар
хахах

2021.01.26 | 13:42

12
Ицеее, ако ти си пазаруваш в заведенията, много от хората предпочитат магазините! Ако искаш и тях да затворят, че тогава всички да си одят по селата и да ядат ГЪБИ! Или и ти, както листовките, които се разпространяват в Пловдив: "1.Ако маските вършат работа, защо 2 метра разстояние? 2. Ако разстоянието от 2 метра върши работа, тогава защо маска? 3. Ако и двете вършат работа, тогава защо карантина? 4. Ако и трите вършат работа, тогава защо ваксина?" и както беше написал отговор един човек, ако имаш колан, защо еърбег, ако имаш и двете, защо ограничение на скоростта!
Успешен утре по- рано

2021.01.20 | 14:43

2
А, твоето възпитание ,бе...........

2021.01.21 | 19:35

11
шо тъй Хазарте, животът не е в или по заведения и барове, животът е безценен и най-важен и затова трябва да го опазим! Нали сме европейци, в Европа не отварят заведения, а локдаун след локдаун, и ние трябва като тях да си опазваме населението, а песните и чалгата - по-късно!

2021.01.21 | 17:13

10
попита човекът, който се обръща към друг човек с "бе"!
протестър

2021.01.21 | 14:29

9
наистина някои изперкаха,но може би е по-добре така,щото са живи,а тоя нещастник не знам какъв певец е,но да вземе да се скрие в дупката си и да не се показва скоро.
Изказването на простака ...

2021.01.21 | 12:41

8
... е “велико“, но пък и здравният министър още не е разбрал, че в една помия (умишлено не казвам държава), където кръчмите и кафенетата са основната икономика и плюкането и пиенето основен поминък ... за приоритет е трудно да се говори!!!
Ицо Хазарта като Мишо Шамара

2021.01.21 | 10:27

7
Каква чалгаджийска измет е начело на младите!Отврат!Ограмотявайте се добивайте истинско самочувствие!Но има и интелигентни младежи макар и по-малко.Най-важни са първите 7 години домашно възпитание и мироглед.
wtf!?!?!??!

2021.01.21 | 09:41

6
този вярно ли го считате за звезда!??!?! както и другите 200-300 отрепки, които освен да обикалят студията - друго не правят.....
Бай Ху

2021.01.21 | 08:45

5
Ицо хазарта да оди да лапа на алибегов хоя
Прав е!

2021.01.20 | 19:42

3
Прав е!
К.урнелия Импексова

2021.01.20 | 22:07

4
А бе той може да е прав, ама болшевишката му пишка е къса, мека и много крива!
НЕ ПОДРЕПЯМ НИТО ЕДНА ПАРТИЯ И НЕ СЪМ ПЛАТЕН

2021.01.20 | 14:42

1
СЪЗДАВАЩАТА РЕКЕТ РЕПРЕСИИ ХАОС КОРУПЦИЯ И ПРАНЕ НА ПАРИ ПАРТИЯ ГЕРБ И ПАРТИИТЕ НА ФАШИЗМА И РАЗЕДИНЕНИЕТО ВМРО, НФСБ и Атака ПОБЕДИХА ПРОТЕСТА ХОРАТА ВЕЧЕ НЕ ПРОТЕСТИРАТ ЖАЛКО ЗА ТЕЗИ КОИТО ОСТАНАХА БЕЗ РАБОТА И БЕЗ БИЗНЕС ЗАЩОТО ФИРМИТЕ ИМ ФАЛИРАХА А И НЕ УСПЯХА ДА СИ ИЗПЛАТЯТ КРЕДИТИТЕ И СЕГА БАНКИТЕ ЩЕ СЕ РАЗПРАВЯТ СЪС ТЯХ НО СЪС БЕЗДЕЙСТВИЕ И МЪЛЧАНИЕ НЯМА ДА ПОБЕДИМ НИТО ФАШИЗМА НА О.П НИТО МУТРАТА ОТ БИВШАТА СИК КОЯТО УСПЯ ДА ОТКРАДНЕ МИЛИАРДИ ЕВРО OT НАС И ОТ ОСТАНАЛИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ГРАЖДАНИ И ТАКА СЪЗДАДЕ ТАЗИ КРИЗА

Добави коментар

Водещи новини