България – където изнасилените „сами са си виновни“

  • 13 януари 2021 19:11

  • 8182
  • 0
България – където изнасилените „сами са си виновни“
© Pixabay/ Колаж: Novini.bg

Имам въпроси…

(чети внимателно, тези са сред нас)

Две момичета жестоко изнасилени и измъчвани в казанлъшко село

***

Сред тълпата, която плаче за „връщане на смъртното наказание“ рязко се забеляза рядко личностно разстройство. 

Оказва се, че искащите смъртно наказание за крадците, някак си не искат да признаят, че изнасилването и изтезанията са престъпления. Те смятат, че жертвите са си виновни, „търсели са си го“ и „заслужават си го“. 

Първо: да си знаете—това показва и на всички им става ясно, че сте жалки отрепки, които не са докосвали жена от времето на Желю Желев. Злобата ви е красноречива. 

Второ: предупреждение към всички останали—ТЕЗИ ходят сред нас! Ще направя обосновано предположение, нищо повече от предположение, но… според мен е възможно извършителят (истинският, не групата му от „фенове“, която се появи) СЪЩО да е седял пред компютър някой ден и на други новини за изнасилени да е коментирал като ето тези. Струва ми се съвсем вероятно и той да е писал някъде и някога: „Сами са си виновни, търсели са си го!“ 

Ето го обвинения за дрогиране и изнасилване на непълнолетни момичета в Казанлъшко

С подобно говорене се случва само едно единствено нещо: дава се кураж на изнасилвачите да видят, че обществото не ги съди много строго, че даже и някои ги защитават. Резултатите ги виждате. 

Трето: към всички потенциални психопати, точещи лиги по съседката/колежката/момичето на улицата/сестрата на един приятел/касиерката от магазина: запомнете много добре това: ДОРИ да е гола на улицата, това не е покана да я изнасилиш! Нито това, нито нещо друго е! 

Тя – дали е луда, нормална, ненормална, търси, не търси – не е твоя работа. Твоя работа е да бъдеш нормален, адекватен, функциониращ член на това общество (и, ако сега се хилиш тъпо на думата „член“, най-добре изхвърли всички остри метални прибори от вас и мини на пластмасови!). 

Слабите в това общество не са за да се възползваш от тях. На тях трябва да им се помага, а не да се използват. Слабите и лабилни жени трябва да бъдат закриляни, а не да се гледа на тях като на по-лесна плячка. И, ако не мислиш така, не само, че плюеш на обществото и не си патриот, ами и човек не си, защото плюеш на елементарни човешки принципи. Но и животно не си, защото животните не нараняват за забавление. Нито си човек, нито животно. Урод. Нищо. 

***

Прави впечатление, че тълпата, която се подиграва на мюсюлманите, че не си зачитали жените, проявява ето ТОВА отношение към своите. 

Прави впечатление също така, че много избирателно си пробират „престъпленията“, за които да искат смъртно наказание и тези, които смятат, че ДОРИ НЕ СА престъпления. Ако ви оставим вас да пишете нов Наказателен кодекс, той най-вероятно ще изглежда така: „Със смърт се наказват: крадците (освен ако аз не съм гепѝл нещо, това не е престъпление, също и някой мой роднина или някой друг, когото аз посоча), убийците (освен убийците на цигани, бежанци, черни, жълти, педали, джендъри, демократи, либерали – техните убийци са национални герои), изнасилвачите (но само ако са черни или цигани и жертвата е бяла, и в медиите пише, че я е проследил, а не са били заедно преди това, и ако извършителят също така не съм аз). 

***

След като си достатъчно грамотен, че да можеш да намериш сайта, да прочетеш новината, че и да напишеш коментар, значи можеш да търсиш и намираш цялата информация, която е в интернет, което, на практика означава: цялата информация на света. В такъв случай нямаш оправдание, че си тъп и злобен. Имаш достъп до цялото знание на света, а това, че си интелектуално осакатен е твоя собствена вина, избор. Разбирам да си социално-слаб, неграмотен, да не знаеш как да включиш компютъра, как да работиш с него, да живееш в старите „митове“ на старото умиращо общество. Но да можеш да вирееш в интернет и да показваш такова ниво на тъпоумие – това значи е избор. 

Разбирам, че е тежко да се живее с малка пи*ка. Но да възхваляваш изнасилвачи и да се подиграваш на жените, които са били изнасилени, няма да ти осигури ощастливяване и няма те направи по-як в очите на никоя жена, а само в очите на другите с малки пи*ки като тебе. Можете да се съберете и да си… разказвате колко е несправедлив животът и как всички са гадни и „само си го търсят“. Може малко да ви олекне, но знаете кое няма да ви порасне. 

***

Убийството в Мездра тъне в мистерия. Дядото на детето нищи защо никой не е помогнал на внука му

***

Последвайте канала на

Александър Томов
8182 0

Водещи новини