Полицията в Ловеч търси съдействие по случая с простреляната жена

  • 05 януари 2021 21:43

  • 1022
  • 2
Полицията в Ловеч търси съдействие по случая с простреляната жена
© Pixabay

От областната дирекция на МВР в Ловеч търсят съдействие от гражданите относно случая с простреляната 42-годишна жена по време на новогодишно хоро в Ловеч.

Инцидентът е станал минути след настъпването на новата година, пред блок 327 в ж.к. "Младост", където група празнуващи са се хванали на хоро. Изведнъж жената се е свлякла на земята, а по-късно в болницата е установено, че е простреляна. В момента се лекува в плевенско лечебно заведение, няма опасност за живота й.

Първа версия на криминалистите за стрелбата по жена на хоро в новогодишната нощ

От Окръжната прокуратура в Ловеч заявиха за БТА, че все още не е разкрит стрелецът.

Затова от ОД на МВР в Ловеч молят всички граждани, които разполагат с информация за произшествието, да се свържат със служители на полицията в Ловеч на тел. 068/668 323 и 068/668 226.

Novini.bg
1022 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2021.01.06 | 07:08

2
Тези олигофрени, със огромна музикална колона, запалили фаровете на колите да си осветяват селяндурщината, натъпкали се в гараж, където се изпонапили като свине ..... Еми и аз да съм, няма да ми издържат нервите и ще го гръмна ....
Hss

2021.01.05 | 23:26

1
олигофрени, вижте кой е с разрешение за стрелба с такова оръжие,вижте хората,които живеят на близо и ги почвайте един по един,аз ли да ви уча как стават нещата, или ще кажете ,че оръжието е нелегално? ако е така или е направено собственоръчно от майстор стругар, вижте хората които живеят там какво работят, или е закупен на черно. В Ловеч знаете кой продава оръжия 22 калибър,отивате,ловите го и го разпитвате на кого е продал пистолет или пушка

Добави коментар

Водещи новини