Започна ваксинацията на медици и здравни работници в Търговище

  • 28 декември 2020 16:36

  • 991
  • 2
Започна ваксинацията на медици и здравни работници в Търговище
© Булфото

Започна ваксинацията в Търговище. До края на деня по график общо десет медици от МБАЛ в Търговище ще бъдат ваксинирани, каза за БТА областният управител и председател на Кризисния щаб Митко Стайков.

Вчера в областния град бяха доставени първите 80 дози от ваксината срещу COVID-19. За болницата в Търговище са предназначени 65 дози. Другите 15 ще бъдат разпределени по равно за медицински специалисти от Центъра за спешна медицинска помощ в града, за МБАЛ- Омуртаг и СОБАЛ "д-р Тасков" в Търговище.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 33058

Пристигнаха ваксините за Ловешка област

Общо 585 човека от областта са заявили желание за ваксиниране. Това са лекари и други медицински специалисти, работещи на първа линия в борбата с коронавируса, уточняват от Областния кризисен щаб.

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
991 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Пешо Петърч

2020.12.29 | 07:50

1
Чифутска ваксина -в никакъв случай! А бе тармъци такива! Тези които искат да ви намалят до 1 милиард отведнъж се загрижили да живеете дълго и щастливо ! И тичяте като овце към пунктовете за вакдина?! Луди ли сте , какви сте?
Споко

2020.12.29 | 09:20

2
Това са подставени лица и тяг ги "ваксинират" с витамин С. Никой нормален човек няма да си строши краката, да тича да го ваксинират. Хората не са толкова глупави, колкото им се иска на глобалистите. Там е работата, че като видят, че доброволно не става, ще наложат ваксинирането принудително.

Добави коментар

Водещи новини