Коледният дух влезе с дарение в търговищко училище

  • 16 декември 2020 12:14

  • 209
  • 0
Коледният дух влезе с дарение в търговищко училище
© Getty images

Коледният дух влезе с дарение в търговищко училище. Ръководството на Трето ОУ "П.Р. Славейков" е получило училищно обзавеждане - маси и столове, от местна фирма за производство на кабелни системи, съобщи за БТА директорът Наталия Миланова.

Дарени са 26 ученически маси в комплект с 52 стола. Мебелите са ползвани от друго училище в Швейцария, но са в идеално състояние. Две класни стаи в търговищкото училище са вече обновени и очакват своите славейковци. Надяваме се да ги ползват след Коледната ваканция - каза Миланова и благодари на даритерите - Ойген Петеханс и Радка Бонева - мениджъри на фирмата в Търговище, за оказаното внимание, ангажираността и благородна постъпка в подкрепа на учениците.

МОН финансира училищата от Асеновград за техника и дезинфектанти

Дарението е осъществено със съдействието на кмета на Търговище Дарин Димитров и секретаря на общината Христалина Халачева, поясниха от ръководството на училището. През тази учебна година в Трето ОУ "П.Р. Славейков" отбеляза 41 години от създаването си. В него се обучават 260 деца от уязвими групи, жители на десет населени места на община Търговище.

Novini.bg
209 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини