Коледни подаръци ще получат 86 деца на загинали и пострадали полицаи и пожарникари

  • 15 декември 2020 17:25

  • 1003
  • 0
Коледни подаръци ще получат 86 деца на загинали и пострадали полицаи и пожарникари
© Pixabay

За поредна година Министерството на вътрешните работи получи подкрепата на "Технополис" и "Билла България" за благотворителната инициатива за децата на загинали и пострадали при изпълнение на служебния дълг полицаи и пожарникари, съобщиха от вътрешното ведомство.

Председателят на Съвета на директорите на "Видеолукс холдинг" Тодор Белчев на кратка церемония днес е връчил на министъра на вътрешните работи Христо Терзийски подготвените коледни изненади. Всяко едно от 86-те деца получава ваучер на стойност 1000 лева и подаръци, осигурени от "Технополис" и "Практикер". Кампанията на МВР е получила и подкрепата и на "Билла - България", които дариха 86 ваучера, всеки на стойност 150 лева, допълват от ведомството.

СЗО: Дядо Коледа е имунизиран срещу COVID-19 и ще раздаде подаръци на децата!

Министър Терзийски е благодарил за безкористните жестове на приятелство и солидарност, оказвани през годините към Националната благотворителна кампания за подпомагане на децата на загиналите и пострадалите при изпълнение на служебните задължения служители от системата на МВР. "Те са израз както на грижа за децата, така и на уважение и признание към колегите, които загубихме", е казал той.

В 17-ото коледно издание на благотворителната кампания участват 86 деца от цялата страна - София и областите Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, се посочва в съобщението.

Novini.bg
1003 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини