Още един учител си отиде от COVID. Колегите му: Дано ни прости!

  • 03 декември 2020 15:22

  • 7705
  • 4
Още един учител си отиде от COVID. Колегите му: Дано ни прости!
© Pixabay

Още един учител изгуби битката с коронавируса. За кончината на инж. Пенчо Гавазов, преподавател в ПГ “Ген. Вл. Заимов“- Сопот, съобщиха негови колеги във фейсбук. Всички скърбят много за загубата на учителя. 

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32982

"Днес се прощаваме с наш колега, загубил битката с вируса! Трудно преглъщам болката; не намирам най-точните думи; не събирам сили да пиша; не откривам отговор на въпроса “защо едно дете на 15 остана без баща?”; нямам думи за утеха на семейство, колеги и приятели; имам само огромна тъга и безмълвие...!", написа инж. Катя Кадърска.

"Дано ни прости инж. Пенчо Гавазов, че не си казахме красиви думи в последния му ден в училище, че говорехме пак за работа и професионални планове! Но никой не допускаше, че толкова скоро и бързо болестта ще го отнеме от всички! От няколко дни се молехме и вярвахме в чудеса! Но вчера се случи най-лошото!", сподели още тя.

Преподавателката изказа съболезнования на семейството на инж. Гавазов. 

 

Публикувахте от Teacher.bg - мрежа на учителите новатори в Четвъртък, 3 декември 2020 г.

Вчера битката с вируса загуби и Венцислав Станев - дългогодишен директор на СУ „Цар Симеон Велики“ -Видин. 

Училищата остават затворени до 21 декември. Образованието премина онлайн, след като експерти предупредиха, че присъствието в училище е риск за преподавателите и тяхното здраве. Очаква се поетапното връщане в класните стаи да стане през Новата година. Взима се под внимание, че след 21-ви следват празнични почивни дни. Най-вероятно първи в училищата ще се върнат само малките ученици до 4-и клас.

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
7705 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Петър

2020.12.04 | 02:02

4
Онлайн убочението е пълна гавра с децата за нищо не става и от къде сте сигурни че учителите се заразяват в училище а не от социалните им контакти от градски транспорт и тн защо изкарвате децата ни убийци и повярвайте няма родител който не иска да си гледа детето но има много хора които не могат да си позволят да не ходят но работа защото ако не умрат от вируса ще умрат от глад и на студено защото ако неплатиш тока спират ти го ако нямаш ток и интернет неможеш да си позволиш детето пак няма да учи а пък и не виждам да има някакъв здравен ефект от цялата работа
Вълчев

2020.12.03 | 17:37

2
Има ли какво да каже? С простотиите си за присъствено обучение и късното затваряне на училищара, резултатите радват ли го? Важното беше да слуша нахалните майки - пуйки, че дистанционното е лошо и не искат да си гледат децата, а трябва да се убиват учители.

2020.12.03 | 18:26

3
А заразените които не са Учители злите майки обикалят и лично ги заразяват по ъглите,влизат нощем таино в къщите и издишват вирус,зли са казвам ти,пази се,зли майки бродят навред.

2020.12.03 | 16:00

1
Някак безлично го казвате не-сте съпричастни с кончината на човека,някак се получава все едно е загинал от някъв смотан инфаркт,не е ли имало тежка борба с вируса и много мъки стрес нещо.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини