Кубрат Пулев със специални благодарности към лекарите от „Софиямед“

  • 03 декември 2020 13:17

  • 1273
  • 3
Кубрат Пулев със специални благодарности към лекарите от „Софиямед“
©

„Благодаря на целия екип на болница „Софиямед“ и на всички, и от името на всички хора, които вече са преминала през лечебното заведение и ще преминат. За смелостта на всички лекари на първа линия и тези, които им помагат. Това е съпричастност към обществото, която те всеки ден дават, и риск на който всеки ден се излагат.Моите уважения и любов към тях, от мен, като част от всички хора.От името на целият народ им благодаря.Не само към лекарите от „Софиямед“, а лекарите от цяла България“.

Това заяви интерконтиненталният шампион на Световната асоциация по бокс (WBA) и претендент за световната титла в тежка категория на Международната боксова федерация (IBF) Кубрат Пулев по време на провеждането на рутинните си медицински прегледи и изследвания в ДКЦ „Софиямед“ преди предстоящата му битка на 12-ти декември на стадион "Уембли" в Лондон с Антъни Джошуа.

Тервел Пулев отново е доброволец в УМБАЛ „Софиямед“

Пулев получи специален поздравителен адрес от ръководството и екипите на първа линия на УМБАЛ „Софиямед“. Те благодариха на него и брат му Тервел Пулев, който в момента е доброволец в болницата, за оказаната морална подкрепа по време на настоящата световна пандемия от COVID-19 и му пожелаха много успех в предстоящия мач.

„Вие, както и брат Ви Тервел Пулев сте едни от хората, които носят най-много надежда на България, „носейки“ патриотичния ни дух навсякъде по света. Желаем Ви преди всичко здраве и успех, и знайте, че екипът на „Софиямед“ стоим зад Вас и Ви подкрепяме! За нас, Вие вече сте победител!“, написа в адреса екипа на „Софиямед“.

От името на лечебното заведение началникът на Спешно отделение д-р Иван Христов връчи и специалният медал на „Софиямед“ на Кубрат Пулев. Той се дава на достойни лекари и медицински служители с големи сърца,  отличили се с милосърдието, професионалната си и лична отдаденост, и най-вече хуманността си.

„Носете медала с чест, защото Вие сте достоен Българин! Нека той Ви бъде за кадем и да ви донесе успех в мача за световната титла.Обичаме Ви“,каза още д-р Христов.

От своя страна Кубрат Пулев благодари на всички български лекари и изтъкна,че без храбростта им сме нищо.

Novini.bg
1273 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ЕДНА ЖЕНА

2020.12.03 | 13:43

3
а ти защо не отиде доброволец като брат ти не ти стиска
някой

2020.12.03 | 13:33

2
На 13-ти ще го приемат пак.
Просто човек

2020.12.03 | 13:32

1
Пулев, защо си без маска?

Добави коментар

Водещи новини