Бойко Борисов изрази съболезнования към близките на починалите при нападението в град Трир

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г изрази съболезнования към семействата и близките на починалите при нападението в Трир, където кола се вряза в хора в пешеходна зона.

"От името на целия български народ изразявам най-искрени съболезнования към семействата и близките на починалите при нападението в Трир, Германия", написа Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в профила си във Фейсбук. "Моля се и за всички пострадали", допълва Борисов.

Разкриха подробности за инцидента в Трир

Такива варварски актове на насилие нямат място в Европа и отговорните извършители трябва да понесат най-тежките наказания, изтъква българският премиер.

Коментари

  1. 2020.12.01 | 21:20
    Сега е времето на Бойко Борисов. Този човек е нужен на историята и тя го създава. Не случайно точно Бойко Борисов, точно в този период от развитието на България е премиер.и дано обнови държавата, и дано българите се променят към по-добро. А Борисов да е жив и здрав и да му помага Бог да пребъде
  2. 2020.12.01 | 19:52
    Педал!!!
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Трябва ли ваксинираните срещу COVID-19 да имат определени привилегии?

Трябва ли ваксинираните срещу COVID-19 да имат определени привилегии?

Избрано от Интернет