Софийският щаб срещу COVID-19 заседава - ще има ли нови мерки в столицата?

Запазват се зимните разписания на градския транспорт. Това реши на днешното си заседание Софийският оперативен щаб, съобщават от пресцентъра на Столична община.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 18902

Продължава и засиления контрол от страна на столичната полиция и ЦГМ за спазване на мерките като носене на маски в превозните средства и станциите на метрото.

ЦГМ предложи временно да се намали работното време на градския транспорт

Поради констатирани нарушения, свързани с неспазването на мерките като консумация на място и неспазване на дистанция бе взето решение работното време на Коледния пазар да се намали до 20.00 часа. Софийският оперативен щаб разгледа и искания за провеждане на други събития на открито. Провеждането им се допуска само при гарантирано отстояние между щандове и ще се разрешава само продажбата на пакетирани хранителни стоки. Засилените проверки на търговските обекти ще продължат.

С цел да не се допусне струпване на хора светлините на Коледната елха ще бъдат запалени на 1 декември /19 часа / без да се провежда концертна програма.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 18902

Повече за Коронавирус

corona

Коментари

  1. 2020.12.01 | 01:25
    Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexconn.Com
  2. 2020.11.30 | 21:40
    Българският народ е може би един от най-простите в целия Европа. Има изключителна липса на интелигентност в цялата страна.
  3. 2020.11.30 | 19:41
    Меките не трябва въобще да се отслабват дадеш ли му на Бай Ганьо малко свобода и се отпуска края Българите са разхайтена нация само яки глоби ще оправят нещата.
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Трябва ли ваксинираните срещу COVID-19 да имат определени привилегии?

Трябва ли ваксинираните срещу COVID-19 да имат определени привилегии?

Избрано от Интернет