Вижте какви данъчни облекчения ще може да ползвате догодина, ако имате деца

Данъчно облекчение от 450 лева ще могат да ползват семействата с едно дете догодина.

Това решиха окончателно депутатите с промени, направени през преходните и заключителните разпоредби.

Това е фактическата сума, която се постига чрез приспадане на 4500 лева от данъчната основа на единия от родителите. За две деца в семейния бюджет могат да останат 900 лева, а за три - 1350 лева, които отново са 10% от приспадната данъчна основа.

Парламентът прие окончателно Бюджет 2021

Според Искрен Веселинов от ВМРО това е подкрепа на „грамотната раждаемост“, тъй като от тези клаузи могат да възползват единствено родители, които плащат данъци.

Коментари

  1. 2020.11.30 | 17:17
    Лажа е samotna maika ne iskat da i pomogvan sega za covid¹⁹ ne davat pari a jenata trqbva da sedi da si ù4i deteto v kashti mnogo mi e int kvo shte qdat te horca kade boiko borisov darpa milioni za negi si samo mai
  2. 2020.11.27 | 08:00
    А за четвърто и пето дете ще има ли? Или пак многодетните ще ни дискриминирате, както са го правили всички правителства след 10.11. до сега. Аз и не очавам нещо по различно, напротив - ще постъпите както бащите си зад океана, които ни ненавиждат. Защо си мислите, че българите нямаме потенциал за повече от три деца да родим? Това е обидно! Това е защото вие нямате деца. Малка част от вас ще положат усилия, за да изглеждат нормални. Голямата част от вас нямат семейства нямат и деца. И как да искаме да ни дадете нещо, което вие нямате. Мисията невъзможна! И без вашите помощи ще се справим. Дайте ги на циганите и без това планът е те да останат.
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет