Едни и същи стоят зад убийството на децата и зад разпространението на вируса!

  • 25 ноември 2020 17:17

  • 8119
  • 0
Едни и същи стоят зад убийството на децата и зад разпространението на вируса!
© Колаж: Novini.bg

По същество, без интродукция: едни и същи глупаци стоят и зад убийството на двете деца в Сандански, и зад смъртта на стотици от COVID в България. 

Това са некадърни политици и кандидат-диктаторчета без грам талант, умения и желание да бъдат нещо повече от паразити, да бъдат истински политици. Те са безполезни, дори по-лошо: те са вредни. В този живот те могат да бъдат полезни само и единствено на себе си, при това с цената на други зачернени животи. 

Това са кресльовци, нагаждачи, слагачи, ветропоказатели без грам интерес в друго освен власт и пари. Те сменят партии, платформи, която партия е на власт – са в нея или в коалиция с нея. Те нямата кредо, мото, вяра, религия, националност. Те се преструват на патриоти, защото е модерно пред тълпата. Ако беше модерно да си либерал, същите тия щяха да се обличат в пъстри, като дъгата, костюми и да пеят хипарски песни по цял ден. Те просто искат одобрението на тълпата. 

Сега тълпата е нахъсана да мрази, да се заключва в себе си, съответно – те го играят консерватори и „патриоти“. Има ги във всички партии, общински съвети, централи, ведомства, министерства, навсякъде, където има далавера, ги има и тях.

Те са некадърни и не могат да вършат работа, те не могат да направят жизнения стандарт добър, защото банките, които ти съдират кожата, са техни приятели, не ги пипат; защото корумпираните чиновници са техни приятели, не ги пипат; защото сивият сектор, както и организираната престъпност са техни приятели и им плащат, не ги пипат; алчният бизнес е техен приятел, не го пипат. А ти си живей с 500 лв. заплата и се чуди какво стана с живота ти. 

Единственото, което могат да направят, е буря в чаша вода и да те изплашат с нещо измислено, а после да ти обещаят, че ще те „спасят“ от него. 

Погледни колко много „кухи“ и безсмислени лица има в политическия живот, които не правят нищо освен скандали. Крякат срещу Македония все едно е Трета световна, отвличат ти вниманието, преди те заплашваха, че норвежци щели да ти крадат децата, преди това беше Истанбулската конвенция. 

Те няма какво да ти предложат ДРУГО. Те гледат от кремълската пропаганда и имитират едно към едно. Фалшивите новини за „норвежците“ се появиха по руските медии, те ги прехвърлиха тук. Кой може да повярва, че ще се върже народът на подобна глупост? Върза се. И изведнъж това стана най-големият проблем на България – една измислена криза, несъществуваща. Видяха същото за Истанбулската конвенция. Заплашиха най-съкровеното на българина – мъжествеността му заплашиха! И той като се юрна да си я брани. А всъщност никога не е била заплашвана. Думата „джендър“ означава „пол“ на английски език. И става дума за равнопоставеност между половете, каквито и да са те. И най-най-най-важното беше, че трябваше да отрегулира законодателството срещу домашното насилие. 

И тогава политическите безсилни малки глави видяха шанс да създадат „проблем“ и да блеснат. Създадоха го и се проявиха като „спасители“. Ако те не правят такива изкуствени проблеми – нали се сещате, че рано или късно все на някой ще му хрумне да ги пита: „Абе, вие за какво сте ни? За какво получавате заплати? Айде да си ходите! Никаква работа не вършите!“ И затова те се мъчат да измислят някаква работа. Те са лъжци на дребно, безпомощни в реални проблеми. Казах ви – нито искат, нито могат да се справят с корупция, престъпност, банки, чиновници… КРЪГЛА НУЛА СА! 

И, за да изглежда, че правят все пак нещо, подеха измислен Кръстоносен поход срещу въздуха. Казаха, че сме си били имали достатъчно добро законодателство и без гнусната Истанбулска конвенция. 

А през това време жертвите на домашно насилие си умираха, бяха пребивани, изнасилванията си се случваха, хората продължиха да казват, че жертвите сами са си виновни. И от време на време се стига до моменти като убийството в Сандански – рожба на домашното насилие! Ама не виждате връзката между двете, а! Закони сме си били имали, работели си добре! „Работещи“ закони са онези, които НЕ позволяват на институциите да пренебрегват проблема, дори да искат. 

Бащата на убитите деца: Подавах сигнали до институциите, но ми казваха, че те са на сигурно място с майка си

...

А междувременно някакъв провален кандидат-кмет на БСП, син на бивш секретар на ЦК на БКП – Мирчев, преподава в университета срещу малцинствата, а студентите му установяват, че има прилики между „лекциите“ му и кампаниите на Хитлер…! Преподава „Социална работа с ЕТНО групи“. Преподава на бъдещи социални работници. Както вече е преподавал на такива, които днес СА социални работници. Може би като онези, които са решили, че проблем в Сандански няма. 

Две деца умряха, а преди това са живеели в Ад! Некадърниците в политиката се пенявеха през това време, че било преувеличено и не ни трябвали нови мерки срещу домашното насилие и си гушкаха заплатките и живееха живота. И продължават да си гушкат заплатките, и продължават да си живеят живота. За разлика от двете деца, за които животът свърши. Буквално. 

В това семейство случаите на насилие не са били един и два, подавани са сигнали, игнорирани са… Сега децата са мъртви. А довечера политиченцата с малките глави ще се чукнат за наздраве с приятели и ще си легнат спокойни. 

Междувременно и от полиция, и от прокуратура предупреждаваха, че „перфектното“ ни законодателство не е толкова перфектно, защото подадените жалби най-често се оттеглят – след заплахи за насилие от нападателя, който е в дома на жертвата, или след като е „размислила“ и т.н. Също така органите предупредиха, че с текстовете от конвенцията ще им се развържат ръцете да разследват, ДОРИ когато жертвата си е оттеглила жалбата. 

Но… сакън – джендърите да не ни налазят. 

Всичко това се случва със съдействието на услужливия на всяка тъпотия български народ. Вярващият във всяка малоумна конспирация, която някой некадърен трол-драскач е съчинил пред компютъра си, поставен между два буркана с туршия, а след това подета от същия такъв трол, само че „политик“. 

Та петджито ли не беше, та кемтрейлса ли не беше, та Истанбулската конвенция, Стратегията за детето… А междувременно – реалните проблеми си се случват и ги подминаваме, защото не звучат достатъчно „интересно“ и гръмко. Докато не тресне някоя новина, като убийството в Сандански. Ама е късно! Няма ги! Мъртви са! Две български деца ги няма! А народът продължава да си играе на стражари и апаши с норвежки Торбалани и да води битки срещу маските! 

Всяко едно кандидат-диктаторче в тая държава видя своя шанс да блесне пред тълпата сега и с новата чутовна тъпотия, а именно: маските са, за да  мълчите. Видяха, че народът негодува срещу маските и правилата и веднага се направиха на много загрижени и хукнаха протести да правят. 

Протести срещу медицината и науката! 

(!!!)

Те нямат спирка. Няма да се учудя, ако след някоя друга седмица започнат да правят спиритически сеанси по площадите...

... да твърдят, че са извикали духа на Ванга и тя им е казала, че „короната“ им я пръскат от въздуха в НАТОвски самолети. 

Само и само, за да плашат хората, за да се представят после за „спасители“ и да изглеждат „полезни“ и важни. 

Махнете измислените проблеми от масата, оставете ги да се справят само с истинските… и ще ги видите колко струват. Повечето от тях са хора, които без връзките на тати, мама, баба и дядо – по партийна линия и като „заслужили борци“, ЦК и ДС, сега щяха да бършат масите в кебапчеийницата на някоя автогара или да пасат овцете в Чепръчево. И то, само ако имаше открита програма за заетост за хора със специални нужди там. 

Последвайте канала на

Александър Томов
8119 0

Водещи новини