Над 1100 скоростни нарушения са заснети за месец на пътя Пловдив - Пазарджик

Само през месец октомври заснетите скоростни нарушения на ремонтирания път Пловдив - Пазарджик са повече от 1 100, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР Пловдив.

От Пътната полиция посочват, че ще бъдат безкомпромисни към водачите, които се опитват да превърнат ремонтирания участък на Пазарджишко шосе в скоростна отсечка. "Добрата инфраструктура предразполага към почти двойно превишение на максимално допустимата скорост в участъка, като са заснети нарушители със скорост от 136 км.ч.", коментира началникът на Охранителна полиция- ком. Виктор Празов.

От полицията припомнят, че контрол в участъците с концентрация на ПТП се извършва с всички налични технически средства. Използването на нови мобилни устройства за установяване на нарушенията на скоростта- т.нар. триноги, гарантира този контрол в 24 часов режим на работа. Бързата обработка на заснетите нарушения води до навременното установяване на извършителите им и поемане на съответната законова отговорност от тяхна страна.

ОДМВР Пловдив призовава да пазим човешкия живот, да бъдем дисциплинирани на пътя, да не бъдем самонадеяни и да покажем съпричастност като участници в движението.

Коментари

 1. 2020.11.25 | 16:33
  По леснно ще бъде да заснемат само тези, които спазват правилника. и да ги наказват. те са и по малко.
  1. 2020.11.25 | 17:25
   Като чета разсъжденията ти, много се съмнявам, че си нормален.
 2. 2020.11.25 | 17:23
  Тези нарушители са ревльовците, които са недоволни от " лошите пътища " в България.
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет