Зам.-кметът на Враца, общински съветници и симпатизанти на ГЕРБ помагат като доброволци на РЗИ-Враца

  • 19 ноември 2020 11:46

  • 330
  • 0
Зам.-кметът на Враца, общински съветници и симпатизанти на ГЕРБ помагат като доброволци на РЗИ-Враца
© ПП ГЕРБ

Заместник-кметът на Враца Мария Попова, общинският съветник Гроздан Тeмнишки, кметът на с. Челопек Тихомир Тошев и симпатизанти на ГЕРБ продължават работата си като доброволци към Регионална здравна инспекция - Враца.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32988

След направен инструктаж за връчване на предписания на карантинирани лица, оборудване с предпазни средства и насоки за безопасност, доброволците от Враца продължават своята дейност в подкрепа на екипите на здравната инспекция. Убедени сме, че съвместните действия на доброволците и здравните инспектори са важните стъпки за справяне със сложната ситуация при преодоляването на COVID19, споделиха доброволците.

Народните представители от ГЕРБ-Варна Павел Христов и д-р Руслан Тошев подкрепиха местното РЗИ

В Бяла Слатина 8 представители на ГЕРБ от Общински съвет – Бяла Слатина, както и от общинската администрация, продължават дейността си като доброволци като дежурят по график в общинската болница. Дейностите, които изпълняват са пропускателен режим, дезинфекция и контрол по правилното носене на маски на влизащите в болницата. Двама от доброволците подпомагат РЗИ като връчват предписания на карантинирани лица.

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
330 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини