Вицепремиерът Николова връчи наградата „Мистър Икономика“ на г-н Цоло Вутов

  • 18 ноември 2020 20:49

  • 1356
  • 2
Вицепремиерът Николова връчи наградата „Мистър Икономика“ на г-н Цоло Вутов
©

Вицепремиерът и министър на туризма Марияна НиколоваМарияна НиколоваМарияна Николова е родена на 16 септември 1975 г. Завършила е „Публична администрация и връчи приза „Мистър Икономика“ на г-н Цоло Вутов, управител и собственик на „Геотехмин“ ООД, на церемонията по награждаването на „Мистър и Мисис Икономика“, организирана от Конфедерация на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) и списание „Икономика“. От името на г-н Вутов наградата получи Доминик Хамерс, изпълнителен директор на „Геотехмин“.

Министър Николова заяви, че г-н Вутов е човек, който не само преведе успешно бизнеса си през променливите времена на прехода, но го укрепи и разшири и днес управлява един от стълбовете на икономиката. Тя му пожела още дълги години да ръководи професионално и ползотворно фирмата си и да продължи да задава стандарта за почтеност и човечност.

Министър Николова поздрави и организаторите по случай 30-годишнината на престижните отличия, както и за куража, че въпреки пандемията не са пренебрегнали лидерите и бизнесите, които дърпат българската икономика. Вие посочвате положителните примери на хора, допринесли за развитието на брутния вътрешен продукт у нас, за подобряването на бизнес средата, за увеличаване на инвестициите, каза още вицепремиерът.

По думите ѝ отличаването на добрите мениджъри и предприемачи действа мотивиращо, особено на младите хора.

Последвайте канала на

Novini.bg
1356 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2020.11.19 | 17:06

2
А този на снимката, кой е?
ISTORIK

2020.11.18 | 22:51

1
ЧЕРВЕНО, ЧЕРВЕНО, ЧЕРВЕНО!

Добави коментар

Водещи новини