Голяма част от Перник ще бъде без вода и днес

  • 12 ноември 2020 09:08

  • 220
  • 2
Голяма част от Перник ще бъде без вода и днес
© Pixabay

Възстановено е водоподаването от язовир "Студена", но част от Перник ще остане без вода и днес, съобщиха от ВиК в областния град.

Голяма авария в района на Пречиствателната станция в късния следобед вчера наложи спиране на водата в целия град и всички околни селища, снабдявани от язовира. Аварията е отстранена през нощта, но днес ще бъдат извършвани ремонтни дейности в друг район на Перник - кв. "Караманица".

По тази причина в централната градска част и във всички околни квартали, в т.ч. "Бела вода" и "Калкас", няма да има вода. Чешмите ще останат сухи и в град Батановци, както и в селата Дивотино, Мещица, Витановци, Ярджиловци, Богданов дол, Лесковец и Черна гора.

Водоподаването ще бъде възстановено след като екипите приключат работа.

Последвайте канала на

Novini.bg
220 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2020.11.12 | 10:19

2
Перничани, вие сте истински българи, разбирай истински овце. В така наречената пандемия ви оставиха без вода цели четири месеца. Никакви протести никакви възражения. Същите мафиоти позволили това да се случи ви управляват и сега. Цялото ръководство на Стомана Перник е за затвора но вместо това продължава да краде безпрепятствено. Добре, че пандемията е измислица, защото ако не беше нямаше жив човек да остане в Перник.

2020.11.12 | 09:35

1
Така ще бъде и не само ДНЕС, докато не се НАМЕРЯТ и ВЪРНАТ ПОТЪНАЛИТЕ МИЛИОНИ ЕВРО ТАМ, за "ремонта" ПОД ВОДА на "Студена" и "водопровода" БЕЗ ВОДА!!!

Добави коментар

Водещи новини