Фандъкова: Гласувайте за проект, който общината ще реализира!

  • 05 ноември 2020 12:37

  • 320
  • 4
Фандъкова: Гласувайте за проект, който общината ще реализира!
© Кадър БНТ

Започна гласуването за програмата „София избира“ за проекти, предложени от граждани и избрани от граждани.

Аз ще гласувам за моя фаворит! Направете го и Вие. Има много интересни и хубави проекти, които можем да реализираме през следващата година, коментира столичният кмет Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

От утре: още по-строги мерки на пазарите в София

Бюджетът на програмата „София избира“ е 1,5 млн., които ще бъдат разпределени за тези проекти, които съберат най-много от гласовете до края на месец ноември.

"Гласуването е лесно, отнема няколко минути. Нужно е само да имате достъп до интернет или телефон, да включите геолокацията на мобилното устройство, за да се гарантира гласуването от територията на София и да посочите мобилен номер, на който ще получите код, с който да потвърдите избора си. Всеки може да гласува един път с един мобилен номер. Благодаря на всички граждани и организации, които изпращаха предложения", коментира във фейсбук Фандъкова.

Последвайте канала на

Novini.bg
320 4

Коментари 4

Добави коментар
Крум

2020.11.05 | 13:46

3
Не схващам смисъла на новината. Кметът на София е гласувал и ни подстрекава също да гласуваме за някакви проекти. Ама това къде се гласува, за какво се гласува (можеше журналистът от Новини.бг да си направи труда да провери кои са поне), докога и т.н. това са маловажни и липсващи детайли от новината, за да е новина. На бройка ли ви плащат, не зная!
ДМ

2020.11.06 | 17:30

4
Думата гласуването е подчертана и има линк.
Просто човек

2020.11.05 | 13:10

1
Кой проект е вашата #ОСТАВКА?!
Майка ви да е.ба, черепарска!

2020.11.05 | 13:14

2
Майка ви да е.ба, черепарска!

Добави коментар

Водещи новини