След като пребори вируса, Бареков се захвана да издирва Христо Иванов

Къде е хиперактивният Христо Иванов? Защо се скри? Крие ли нещо от “многобройните” си симпатизанти! Обичайно обикаля нелегално и БЕЗ МАСКА в корпулентната компания на безработния си авер Иво Мирчев по разни търговски обекти и мини протести. А тази седмица последната му фб активност е чак от понеделник обедно от родния ми град, където е сял хора пред местното РИОСВ и е сложил маска, само за да позира с нея. Оттогава Христо се покрива и вчера на лайфче се обади от вкъщи пред постната си библиотека. Това написа в социалната мрежа Фейсбук журналистът и бивш евродепутат Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва.

,,Любимата му БТВ е развъдник на Ковид. Хора небезизвестни и вече заразени от нюзрума на БТВ (вероятно има и много други заразени) са били в лъскавия офис на ДА България на “Драган Цанков” края на миналата седмица. От вчера Иво Мирчев обикаля сам провинцията и вероятно не смята да се поставя сам под карантина и е решил да застрашава здравето на малкото останали посрещачи! Карантиниран ли е Христо Иванов като контактен на заразени с ковид или самият той крие позитивен PCR тест!?'', пише още Бареков.

Бареков изригна срещу лидера на БСП: Нинова днес обясни, че няма страшно от вируса, а сега е във ВМА и взима легло на нуждаещите се

Въобще правил ли си е тест преди да мине в нелегалност цяла седмица в дома си?Предупредил ли е контактните хора с него? А случайните граждани, които е срещал по улици и протести? Уведомил ли е РЗИ или поне личния си лекар? Поведението на такъв политик е безотговорно и лицемерно, допълва той.

Журналистът Светослав Иванов е с COVID-19

Примерът, който дава на наивните скептици - много, много лош! Да криеш за ковид е все едно да лъжеш и да рискуваш човешки животи. Очаквам незабавно Христо Иванов да разбули мистерията около себе си и да разкрие подробности за актуалния си здравен ковид статус, както направихме дотук всичи нормални преболедували граждани или водещи политици. Другото е БЕЗОТГОВОРНОСТ и нарушаване за закона!, завършва публикацията си Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва.

Коментари

 1. 2020.11.04 | 08:57
  И двамата са страшни смешници. Кукли на конци, които са се продали за пари, за да обслужват интересите на своите покровители.
 2. 2020.11.03 | 21:01
  ...тоя дали научи най-накрая вече пет думи на кръст на английски език...?!Или като Петър Слабаков ще каже...-,,Че защо аз трябва да знам английски език в Европарламента...- те що не научат- български..."...!
 3. 2020.11.03 | 06:46
  Крайно безотговорно поведение от Хр. Иванов, както винаги досега.
 4. 2020.11.02 | 21:58
  Е то не е трудно да намериш Иванов. Или в някоя медия да дрънка или е на килимчето при Прокопиев.
 5. 2020.11.02 | 17:07
  ЗАТВОР за Христо Иванов, който работи срещу България!!!
 6. 2020.11.02 | 16:35
  Тия двамата лумпени и Иванов и Бареков да се скрият най-накрая. Никой не ви ще мнението, нито пък аурата!
 7. 2020.11.02 | 14:47
  Как къде е Христо Иванов, чака план за действие от неговите хора - Божков, Прокопиев и Маджо.
 8. 2020.11.01 | 18:40
  Бареков би трябвало да си скрит в"миша дупка" и да не се показваш повече, ако имаш поне малко морал.
 9. 2020.10.31 | 20:18
  Бареков е слуга на Пеевски излъга цяла България мишка
 10. 2020.10.31 | 16:36
  НА БАРЕКОВ МУ ПОВЯРВА ЧАК НЕШКА РОБЕВА ....А АХА ХА А...МАЛЕЕЕЕЙЙЙ.....ИНАЧЕ ХРИСТО ИВАНОВ -МАДЖУФ Е СТРАХЛИВЕЦ ...БАРЕКОВ ДА МУ НАББИЕ ВРАТНИТЕ ЖИЛИ МАЛКО ..
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет