Доброволци от структурите на ГЕРБ в Русе подпомагат екипите на болниците

Доброволци от различни структури на ПП ГЕРБ в Русе от вчера се включиха като санитари или в други дейности на болниците, съобщиха от пресцентъра на партията. 

Първите, които се отзоваха на призива на лекарите да застанат в челните редици на борбата с Covid-19, са членове на ГЕРБ от младежката структура, Жени ГЕРБ, както и от клубовете по интереси, един от които клуб „Здравеопазване“.

Доброволците са организирани на смени по 7 дни. От важно значение, е да се включат и лекари, както и хора с медицинско образование, защото има недостиг именно на такива специалисти.

Към момента, от вчера доброволци дават дежурства в УМБАЛ „Медика Русе“.

Следващи екипи ще бъдат насочени към Белодробната болница в Русе, като е разговаряно и с ръководството на УМБАЛ „Канев“. Прави се и организация за доброволци, които да участват в дейността на болницата в Бяла.

Общински съветници от ГЕРБ дариха 200 шлема на 3 училища в Карнобат

„В този изключително труден за всички момент, се включваме с желание да помогнем. Благодаря на всички наши членове и симпатизанти, които вече са доброволци и са на първа линия, както и на тези, които са заявили готовност и предстои да подпомогнат дейността на медицинските екипи в Русе и областта“, заяви народният представител и областен координатор на ПП ГЕРБ Пламен Нунев.

Коментари

 1. 2020.10.29 | 11:26
  А КЪДЕ Е БСП-то?
  1. 2020.10.29 | 13:19
   БСП е точно зад ГЕРБ, които са се навели...нали се сещаш какво следва :D
 2. 2020.10.29 | 12:01
  Тя болницата си е тяхна. Единия мери температурата, а другия ти слага дезинфектант на ръцете.. голяма помощ :D
  1. 2020.10.29 | 12:44
   А ти защо не отидеш да мериш и слагаш бе дрисльо?
 3. 2020.10.29 | 11:45
  Това не са доброволци а им е заповядано иначе уволнение на родата от сладките държавни постове . Аз не познавам един е Русе които е на държавна служба в Русе и не е член на ГЕРБ или ВМРО . Да отиде доброволец Пламен Нунев или децата му тогава ще го призная
  1. 2020.10.29 | 12:01
   що да не отидат това че си страхливец
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Кое е събитието на изминалата седмица?

Кое е събитието на изминалата седмица?

Избрано от Интернет