„В“ Като „Вмирисàхме се“

  • 20 октомври 2020 16:47

  • 1622
  • 0
„В“ Като „Вмирисàхме се“
© vaginamatters.org

Нàчи… къв е светът-мечта на един православен, консервативен патриот, дето целата цивилизация го чака да я спаси и без него ни българщина ще има, ни морал, ни чудо! 

Ето къв:

Първо: всички знаят и гласно/писмено/чрез ежедневни песнопения съобщават, че са запознати и признават факта, че той е най-умният, от най-древен род, дето е дал всичко на всички, от азбуките и езиците до киселото млèко и тоалетната хàртия; и всички са му благодарни, че се е родил; и той е най-добрият любовник, но думата „любовник“ е джендърска, затова той си знае, че е най-добрият е*ач, а „любовник“ разрешава само на женските да я използват тая тъпа дума, малко преди да ги… нали! 

Второ: всички малцинства са или унищожени под негово командване, или великодушно натъпкани в изолирани гета, където „си праат квото си искат и не ме занимават мене!“, но не им се разрешава да напускат. Също така не им се дава медицинска помощ, образование, достъп до информация… абе достъп до нищо. И който оцелее, оцелее. Другите да го *****!

Трето: жена му е най-напомпаната, тунингована и лъсната плеймейтка, с три албума „The Best оф силикон за душата“, изглежда като порно-звезда и има уменията на порно-звезда, НО…

… НО САМО за него. Иначе е морална и е… абе като моралната двойничка на комбинация между Райна Княгиня и Баба Илийца. И може да готви, и може да… нали!

Тя е лъсната и тунингована САМО за него, дори не забелязва, че на тая планета има и други мъже. Също така другите мъже въздишат по нея и се лигавят по цял ден, а тя (когато той не я… нали) през това време си сèди в кухнята и си бърка манджите. По възможност е бременна. 

Любовницата му СЪЩО е тунингована и даже малко по-добре „пипната“ от жена му (сè пак требе да има некъв ъпдейт, дет се вика, иначе нема смисъл!). Тя също има очи САМО за него. И двете – жена му и любовницата, го почитат като божество и не му изневеряват. И не го питат: „Ква е тая, дето те видèх да ѝ лигавиш лицето на обед в кафето?“ 

Нататък: има син, който, също като него, е най-великият във всичко и всички го признават тва. Той сее каквото там си иска да сее по цялата земя и всички му се радват. С тунингованата му майка още от малък са го обличали в носии и са го хранили с кисело млèко, така че е повече от ясно, че момчето ще си расте как си требе! Плюс тва е възпитан – мрази малцинствата, значи има морал; има официален анцуг (не е некой проС); знае езици: може да пита бавно за посоката и за пепелник на английски. Какво повече искаш! 

Сà… не дай си Боже, да има дъщеря. Кво да се прави! Случва се! Дъщеря му е най-красивата и най-умната (има си хас!), всички въздишат по нея и я сънуват, но тя се пази за брака си с някой футболист/милионерски син/депутат/министър и нагоре. Стриктно НЕ прави секс, НЕ мисли за секс, НЕ знае, че сексът съществува. Нищо, че е най-умната (баш като баща си!)

Задължително трябва да бъде опазена от вредни влияния и джендъри, които ѝ пишат книжки или ѝ разправят, че жените имат вагина (!!!плюеш три пъти през рамо и се кръстиш!!!), цикъл или, че съществува сексуално образование! Ако знае, че има думичка „секс“, ще разбере какво е това, разбере ли – край! Ще ти разпердошинят милото момиченце, ТОЧНО както ти разпердошинваш чуждите дъщери. А това не е православно… и не те кефи! Защо НЕ Е забранено бе алооуу, разврат евроГейски!

***

Да… 

„В“ – като „вмирисàхме се“. На кисело зеле, немити анцуНзи и консервативен фанатизъм. 

България е държавата, в която открадната от мафията брегова ивица не значи нищо и носи единствено вдигане на рамене, придружено с: „Е… кво да напраа…? Тука е така“ и любимото: „Дрееминемезанийбе!“, но…

… книжка за сексуално образование води до възпаление на консервативни мозъци!

Аудиторията е ясна – сексуално фрустрирани задръстеняци, които, ако не си повтарят сами на себе си, че са най-големите е*ачи, съвсем ще се сдухат, защото дълбоко в себе си знаят, че не различават женски оргазъм от вик за помощ на давеща се туристка. Едното никога не са го виждали и чували. 

Те гледат на жените, както гледат и на малцинствата. С омраза и страх. И искат да са под тях – и буквално, и преносно. 

И наричат тази глупост „традиция“. А те са свикнали, че могат да облекат в думата „традиция“ и най-голямото л***о и ако някой възроптае, го обявят я за антибългарски предател, я за анти-патриот, я за джендър. 

Не случайно в САЩ се носи славата на католическите девойки от католическите училища, че са най-палавите и най-лесните. Да, да – точно тая дума, дето търсите, да. Те са ограничавани в разбирането за секса и това табу го прави най-примамливото нещо на света. Знам, че много от вас не схващат препратката… няма нищо, вие си имате други „силни страни“. 

Сексът в днешно време е навсякъде, от реклами, билбордове, сайтове, сайтове, сайтове, сайтове. САЙТОВЕ! До които всеки има достъп. Сексът ги бие по главата отвсякъде. Но вие не искате те да имат образованието за него и познание за собственото си тяло. Хм… какво ли може да се обърка, а…?

Нали знаете, че той не изчезва и не ги опазвате, ако не споменавате думичката? НАЛИ! 

А това, че ВИЕ си мислите за гадостите, които искате да направите на всяка жена, не значи, че всички си мислят същото за дъщерите ви. Има още останали и нормални в тая държава. И, ако дъщерите ви се образоват по темата, ще могат да отличат нормалните от тия, дето са като вас! 

Поразсъждавай малко върху това…

***

Това беше за „аудиторията“, за която е предвиден този цирк. 

Да погледнем сега циркаджиите, които го спретват.

Дали бъркам, като си мисля, че те просто използват празните кратуни на някои свои последователи, за да сипват вътре фалшиви проблеми, колкото да се правят, че вършат някаква работа?

Например… могат ли да се борят с корупцията? Изглежда, че не. Даже тях ги изловиха набъркани в корупция. Могат ли да направят нещо за банките, които дерат клиентите? Явно не. Могат ли да направят нещо за държавната бюрокрация, която пречи на малкия и средния бизнес? Не. Могат ли да направят нещо за: образованието; здравеопазването; заплатите; пенсиите; жизнения стандарт; некачественото управление на ресурс; грабежите на Еврофондове? Не, не и не!

А в такъв случай… колко време ще ги търпят, без да вършат каквато и да било работа, а само да папкат заплатки? 

Та, само на мен ли ми се струва, че нарочно измислят проблеми, където ги няма; и се правят, че се „борят“ с тях, само и само да изглеждат, че вършат някаква работа? 

И само на мен ли ми се струва, че винаги си избират да посочат „проблемите“ у някой „враг“, който не може много-много да им отвърне? Сега са авторите на една книжка. 

Буря в чаша вода.

Но изглеждат все едно наистина вършат работа…
 

Последвайте канала на

Александър Томов
1622 0

Водещи новини