Професионалистите по здравни грижи поздравиха лекарите

  • 19 октомври 2020 09:52

  • 238
  • 0
Професионалистите по здравни грижи поздравиха лекарите
© Unsplash

С пожелание за здраве и сили на всички български медици, призвани да лекуват и да дават надежда, от Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи са изпратили поздравление до председателя на Българския лекарски съюз д-р Иван Маджаров. Това съобщиха от асоциацията. Поздравлението е по повод днешния Ден на българския лекар.

Министър Ангелов: Докторите не се борят с пандемията, борят се за нашето здраве

С висок професионализъм и отдаденост те продължават да се грижат за своите пациенти и денем, и нощем, и в делник, и в празник, и когато са успели да съберат нови сили, и когато са преуморени, са допълнили в поздравлението си от асоциацията.

От началото на пандемията, изпълнявайки своя човешки и професионален дълг, над 1500 медицински лица в страната се се заразили с COVID-19, са посочили в поздравлението си професионалистите по здравни грижи и са подчертали признателността си към загубилите живота си медицински лица.

"Дадохме и свидни жертви, които ще носим в сърцата си, пред които се покланяме и чието себеотрицание ще почетем и днес", са добавили още в текста на поздравлението си.

Последвайте канала на

Novini.bg
238 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини