Младежи от ловешкото с. Лисец с благороден жест

  • 12 октомври 2020 20:53

  • 564
  • 1
Младежи от ловешкото с. Лисец с благороден жест
© Община Ловеч

Младежи от село Лисец, община Ловеч, участваха в проект на сдружение „Знание“ – Ловеч, „Код: Активни младежи“ за реализиране на младежка инициатива. Това съобщиха организаторите от НЧ ”Светлина-1927 г.".

Четири момичета представиха своя проект ,,Код: двойна забава", който включва реновиране на футболното игрище в селото. Върху запустяла площ бе изградено и ново волейболно игрище, на което да могат деца от всички възрасти да спортуват. Спечелена бе поощрителна награда от 290 лева, с които бяха закупени две мрежи за футболни врати, мрежа за волейбол, волейболна топка и мрежа за съхранение на топки.

С проект за близо 10 хил. лв. преобразяват парка в ловешкото село Лисец

В подготовката на терена, наред с деца и родители от селото, се включиха и кметът на с. Лисец, - Борислав Иванов, както и читалищният секретар Светлана Гергинова.

Откриването на завършения проект се състоя на 10.10 2020 г. На него присъства и представител на сдружение ,,Знание". Момичетата, реализирали проекта, пожелаха, съоръженията да се ползват със здраве и отговорност от всички младежи в селото.

Novini.bg
564 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
.

2020.10.12 | 21:01

1
Бог да ги благослови!

Добави коментар

Водещи новини