Бум на сватби на 10 октомври в Пловдив

  • 08 октомври 2020 09:49

  • 801
  • 0
Бум на сватби на 10 октомври в Пловдив
© Pixabay

Рекорден брой сватби са обявени за 10 октомври в Пловдив, съобщиха от общинското предприятие "Радостни обреди". Всички часове за този ден вече са заети, като 25-те двойки ще си кажат "да" на всеки половин час.

Десет от тях ще се бракосъчетаят в Централния дом на младоженците, девет в залата в район "Тракия", а шест са предпочели изнесения ритуал. Една от двойките ще каже заветното "да" на Римския стадион, докато други младоженци са избрали уюта на къща "Хиндлиян" за своя паметен момент.

От ОП "Радостни обреди" съобщиха още, че за поредна година няколко пловдивски двойки са избрали да сключат брак в седмицата на "Празници на Стария град" през септември. За да направят деня още по-специален, екипът на общинското предприятие осигурил на младоженците украса от естествени цветя, красива арка, музикален съпровод и безплатна фотосесия в къща "Хиндлиян".
За улеснение на влюбените двойки Община Пловдив разполага с електронна система за записване, която младоженците предпочитат да използват поради ситуацията в страната.

Последвайте канала на

Novini.bg
801 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини