Председателят на Народното събрание е на посещение във Видин

Председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на е на посещение във Видин.

Председателят на парламента се срещна с кмета на общината д-р Цветан Ценков. Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на посети катедралния храм „Св. вмчк Димитър Солунски”  и Регионалния исторически музей в града.

Председателят на Народното събрание посети  гробницата–мавзолей на първия председател на Народното събрание Екзарх Антим Първи и запали свещ в костницата. След това Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на разгледа библиотеката на видинския управител, провъзгласил се за независим от султана, Осман Пазвантоглу. В нея са се съхранявали книги не само с религиозно, но и със светско съдържание.

По-късно председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на ще участва в официалната церемония по връчването на дипломите на студентите от първия випуск на Видинския филиал на Русенския университет „Ангел Кънчев“.

 

Коментари

  1. 2020.09.25 | 19:08
    Ще умирише на пу.. а навсякъде тая,. Уууууу
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Избрано от Интернет