Христо Сираков почина

  • 22 септември 2020 15:14

  • 96328
  • 0
Христо Сираков почина
© Булфото (архив)

Бизнесменът Христо Сираков, известен като „Стоте манекенки“, е починал след кратко боледуване. 

Ето официалното писмо, с което от екипа му съобщиха за печалбата вест:

"С голяма тъга ви съобщаваме, че след кратко боледуване, на 22 септември ни напусна обичаният ни приятел Христо Сираков. С всеопростителна усмивка приключи един живот, посветен на любовта и красотата, споменът за който ще ни топли до края на дните ни. Христо ще остане завинаги в сърцата ни с бистрия си ум, добротата и невероятната харизма, с която създаваше на всички около себе си един красив, вълнуващ и вдъхновен живот! Искрено ви молим да уважите скръбта на семейството му и близките."

Христо Сираков е получил инсулт

По непотвърдена информация Сираков си е отишъл след усложнения от коронавирус, който прекарал преди три месеца. Преди няколко дни той бе покосен от инсулт. Той е претърпял операция, при която е извършена процедура за разширяване на кръвоносните съдове. Българският Хю Хефнър бе настанен в интензивно отделение в тежко състояние. Това не е първият здравословен проблем на Сираков. Преди години той прекарал инфаркт. Освен това имал и проблеми с кръвното. 

Бизнесменът е роден в София на 28 юни 1956 г. Майка му е лекар по дентална медицина, а баща му работи в сферата на авиацията. Христо завършва средното си образование във Френската гимназия в София. След това учи в лицей в Париж.

Шоубизнесът на Христо Сираков е сред най-популярните му занимания в България. От няколко години участва в организацията на конкурса "Мис Плеймейт".

С голяма тъга ви съобщаваме, че след кратко боледуване, на 22 септември ни напусна обичаният ни приятел Христо Сираков.

Прочети повече на: https://woman.bg/novini/pochina-hristo-sirakov.69325.html?fbclid=IwAR0X8XOpN1NcZa3-69HqGURTFagcnJUeUP-ueSTaOICgAYHeVEce5NengLE
С голяма тъга ви съобщаваме, че след кратко боледуване, на 22 септември ни напусна обичаният ни приятел Христо Сираков.

Прочети повече на: https://woman.bg/novini/pochina-hristo-sirakov.69325.html?fbclid=IwAR0X8XOpN1NcZa3-69HqGURTFagcnJUeUP-ueSTaOICgAYHeVEce5NengLEС всеопростителна усмивка приключи един живот, посветен на любовта и красотата, споменът за който ще ни топли до края на дните ни. Христо ще остане завинаги в сърцата ни с бистрия си ум, добротата и невероятната харизма, с която създаваше на всички около себе си  един красив, вълнуващ и вдъхновен живот! Искрено ви молим да уважите скръбта на семейството му и близките ми. Светъл път, Христо!", гласи официалното съобщениеПрипомняме, че преди пет дни той бе повален от инсулт.
Novini.bg
96328 0

Свързани новини

Водещи новини