Румен Радев се среща с млади медици в Пловдив

Президентът Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще присъства на учредяване на фондацията "Млади медици за България", което е насрочено за днес от 18 часа в зала С. И. Л. А. По време на церемонията държавният глава ще приветства учредителите и младите медици.

Организацията има за цел да подкрепя настоящи и бъдещи медици, да ги мотивира да остават и да се развиват професионално в България. От октомври 25-има специалисти ще започнат да получават финансова подкрепа в размер на половин заплата от тази на начинаещ лекар.

Румен Радев ще участва в учредяването на нова фондация

Водещ на тържеството ще е актьорът Николай Сотиров, след официалната част присъстващите ще могат да се насладят на изпълненията на емблематичните Васил Петров, Хилда Казасян, Теодосий Спасов, Живко Петров квартет, Йордан Тоновски квартет и др.

Коментари

 1. 2020.09.22 | 12:45
  марш в блатото бе крастава червеноруска жабо!!!!
 2. 2020.09.22 | 09:08
  Искате медицина ? Дайте на медиците и медицината средства ! Искате качествена медицина ? Дайте им много средства ! Нация ,която се цени високо е нация ,която цени и уважава здравето ,а от там и здравните си кадри и здравната си система ! Ако ли не ,ще гледате тъжно назапад ,а някой ще цъкат с език.
 3. 2020.09.22 | 09:06
  Тоя идиот Радев само ще сговни хубавото тържество на хората!
 4. 2020.09.22 | 08:18
  БСП фалира държавата 4 пъти и корумпира всички, за да оцеляват. Последният път беше при Жан Виденов. Стратегията на БСП е брутална наглост. Фалиращите държавата да се срещат с мизерстващите и последните да са толкова изненадани, че да продължават да са унизени и да не надигат глава. Сега е времето за развалени яйца по мутрата на Вето Грипена.
 5. 2020.09.22 | 08:15
  Драги пловдивчани ,моля запасете се с гнили домати и развалени яйца ,за да посрещнем другая Радев подобаващо и да му покажем ,колко обичаме националните предатели и чуждите шпиони (като него) и да (му) изразим по този начин подкрепата си (за него). ПП. Целете се в плешивото теме - вижда се отдалече.
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Избрано от Интернет