"Топлофикация София" удължава срока за обжалване на изравнителните сметки

  • 18 септември 2020 18:13

  • 450
  • 1
"Топлофикация София" удължава срока за обжалване на изравнителните сметки
© Pixabay

"Топлофикация София" ЕАД удължава срока за обжалване на изравнителните сметки до 30 септември в изпълнение на препоръката на министъра на енергетиката Теменужка Петкова. Това съобщиха от дружеството.

От фирмата отбелязват, че винаги са давали възможност на своите клиенти да изпращат сигнали, жалби и препоръки за подобряване на дейността и комуникацията с потребителите на услугата.

Опашки се извиха пред касите на „Топлофикация“ заради изравнителните сметки

Приканваме и сега клиентите, които имат въпроси, свързани не само с изравнителните сметки и общите фактури, но засягащи и други процеси от дейността на дружеството да се обръщат към експертите на "Топлофикация София" ЕАД и след удължения срок за обжалване на изравнителните сметки, се посочва в съобщението.

Дружеството гарантира, че за всеки изпратен сигнал ще бъде извършена проверка и всяка жалба ще получи отговор, е посочено в съобщението. Потребителите могат да подават жалби в

Центровете за обслужване на клиенти, както и информационния телефон 0 700 11 111; е-mail: info_r@toplo.bg; фейсбук страницата на дружеството www.facebook.com/www.toplo.bg.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
450 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
"Топлофикация София" =

2020.09.18 | 19:55

1
МАФИЯ

Добави коментар

Водещи новини