Скандал на паркинг в Балчик, мъж твърди, че е бит

Мъж твърди, че е нападнат и бит от служители на паркинг в Балчик, предаде Нова тв.

Тодор и Елена живеят в Украйна, но от години летуват в Балчик. За първи път с тях в България е и майката на момичето. В неделната вечер решават да й покажат Ботаническата градина в Двореца. Свикнали са да оставят колата си винаги на първото паркомясто на уличното платно.

„Едно момче с червена фланелка, без отличителни знаци, започна да ни вика на висок тон: „Преместете колата в нашия паркинг, на този паркинг не може да спрете”. А имаше кола на 3 места по-надолу. Попитах: „Защо не може да спрем?” Отговори: „Просто не може, всички паркинги в района са наши, ние казваме къде има свободни места, къде няма”, разказва Тодор Владов. Владов заявява, че не получава адекватен отговор, а заплахи, като към служителя се присъединява шефът му. „Той започна директно да ни обижда, да отправя заплахи, че „ще ни покаже кой е той”, че тук всичко зависи от него, че повече в Балчик няма да стъпим. На няколко пъти казаха, че ще стане нещо с нашата кола, ако не си я преместим”, допълва Владов.

Според наемателя обаче те са помолени учтиво да преместят колата си, защото фирмата многократно е плащала обезщетения за повредени автомобили в т.нар. „Синя зона”, за която също отговаря. „В тази част на денонощието е тъмно, пътят е тесен, имаше автобус, който товареше хора и беше по-добре и за негова сигурност, и за наша, колата му да бъде в тези места тук, на паркинга. Мъжът беше помолен от нашия служител да си премести колата. Не го направи, след това започнаха вербални заплахи от негова страна”, твърди Петър Петров, наемател на паркинга и „синята” зона.

Коментари

 1. 2020.09.18 | 22:55
  Абе ти знаеш ли какви са тези хора бе Петре? Знаеш ли каква беля си отвори?
 2. 2020.09.18 | 22:21
  Пепиии пепиии каква беля си направиии пепииии
 3. 2020.09.18 | 22:19
  А Пеше Пешее догодина пак ще копаеш нивите :(
 4. 2020.09.18 | 22:17
  Еххх Петре Петре....изпука ми наема за паркинга на 1-цата на Барса в Ефбет а сега биеш хора.
 5. 2020.09.18 | 08:45
  Петър Петров да го духа
  1. 2020.09.18 | 10:24
   Що не му го кажеш лично в очите, мишка.
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Избрано от Интернет