След инфекция с COVID-19 почина директорът на Пътното управление на Стара Загора

15 септември 2020 10:22

След инфекция с COVID-19 почина директорът на Пътното управление на Стара Загора
© Getty Images/Guliver (архив)
5937 3

Директорът на Областно Пътно управление - Стара Загора Илия Златев е починал в инфекциозното отделение на старозагорската болница.

Златев е бил приет с положителна проба на COVID-19, предаде Нова.

Състоянието му се е влошило през последните дни. Директорът на АПИ-Стара Загора бе на 62 години.

Златев е позната фигура в политическия и обществен живот на Стара Загора. Той е бивш заместник-кмет по време на мандатите на покойния д-р Евгений Желев, общински съветник, местен активен деятел на ПП АБВ. Семеен е. Има син, дъщеря и внук.

Нови смъртни случаи заради COVID-19. Мъж и жена починаха в Стара Загора

Приятели и близки на Илия Златев се сбогува с него чрез социалната мрежа: Днес почина Илия Златев. Истински човек, професионалист, приятел. Способен администратор с човешко лице. Поклон пред паметта му, написаха сем. Маргарита и Иван Тодорови. 

Днес почина Илия Златев. Истински човек, професионалист, приятел. Способен администратор с човешко лице. Поклон пред паметта му! Сем. Маргарита и Иван Тодорови

Публикувахте от Иван Тодоров в Вторник, 15 септември 2020 г.

 

"Ще го помним като добър, всеотдаен, енергичен, принципен човек, другар и приятел. Изказваме искрени съболезнования на семейството и близките по повод неговата кончина. Почивай в мир, Илия!", съобщиха общинските съветници на левицата в Стара Загора. 

Радина Лазарова
5937 3

Свързани новини

Коментари (3)

Добави коментар

2020.09.15 | 11:39

2642
Комунисти, днес ние работим, за да изкараме и вашите заплати, докато вие уж стачкувате и казвате, че няма коронавирус. Жалко за човека! Светла му памет!
ОСА

2020.09.15 | 10:46

2578
Жалко за човека, не е стар...суха клечка според един "знаещ" Мавгъров!! То социалистите още от м 03 викаха, че няма такъв вирус, после на инат бяха против маски, изолация вкъщи и КППтата, но няма шега...умират млади и стари, Ковид има и заразява всеки , който не се пази ! Хората са най-важни, а след това икономиката, драги ми олигарси/социалисти ...иначе няма кой да работи !!!
ОСА

2020.09.15 | 10:44

2573
Жалко за човека, не е стар...суха колко според един "знаещ" Мавгъров!! То социалистите още от м 03 викаха, че няма такъв вирус, после на инат бяха против маски, изолация вкъщи и КППтата, но няма шега...умират млади и стари, Ковид има и заразява всеки , който не се пази !

Добави коментар

Водещи новини