Борисов: Желая на всички деца, техните родители и учители здраве, успех и спокойни дни!

  • 15 септември 2020 08:53

  • 2260
  • 114
Борисов: Желая на всички деца, техните родители и учители здраве, успех и спокойни дни!
© Булфото (архив)

Честит първи учебен ден! Желая на всички деца, техните родители и учители здраве, успех и спокойни дни! В условията на нестихващ коронавирус ще се появят проблеми и теми, които уверявам Ви ще решаваме заедно, търсейки най-верните решения. Това написа във "Фейсбук" министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г

Не мога да не отбележа, че в една непривична и необичайна ситуация, българската образователна система се справи по един достоен начин в условията на епидемия. Въвеждането на обучението от дистанция в електронна среда със сигурност не беше лесно, но най-важното е, че учебната година, изпитите и матурите приключиха успешно. Учители и ученици, директори и родители – всички участваха в процеса и доказаха, че когато работят заедно, успехът е гарантиран.

При безпрецедентни мерки: Новата учебна година започва днес

През предстоящата учебна година със сигурност ще има още много предизвикателства, но съм сигурен, че ще се намират най-добрите решения. За нас здравето на децата и на техните близки остават най-важни и ние ще намерим начин децата да бъдат в своята естествена среда – на училище, заедно със своите учители и приятели.

За първи път от половин година насам децата ще посещават училище. Знам, че и за тях, и за преподавателите и за родителите, създалата се ситуация не беше лесна. Сега всички трябва да бъдат внимателни и да спазват препоръките на специалистите. Те са важни и не трябва да се пренебрегват. Вирусът е още сред нас, случаите в света не намаляват.

Десислава Атанасова за новата учебна година: Бъдете здрави!

Продължаваме политиката за увеличаване на учителските заплати. И през новата година ръстът ще е над 15%. Така ще изпълним поставените цели в началото на мандата за двойно увеличение на учителските заплатите за 4 години.

Учителите заслужават още повече и ние няма да престанем да полагаме усилия в тази посока. Убеден съм, че най-голямата гаранция за просперитета на България в дългосрочен план е образованието и инвестициите в него! На добър час на всички!

Честит първи учебен ден! Желая на всички деца, техните родители и учители здраве, успех и спокойни дни! В условията на...

Публикувахте от Бойко Борисов в Понеделник, 14 септември 2020 г.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2260 114

Свързани новини

Коментари 114

Добави коментар

2020.09.15 | 16:49

114
много герберски лайна в този сайт .
Ерни

2020.09.15 | 14:31

109
Борисов, в действие- срещу всички негодници. Това го прави още по симпатичен и безалтернативен в съзнанието в съзнанието на трезвите българи. Които за радост, са преобладаващото мнозинство по нашите земи. Де що има криминали, престъпни босове в изгнание, подсъдими олигарси, изхвърлени от голямата игра политици-конформисти, изхвърлени от големия бизнес и големите телевизии шоумени със залязващ рейтинг, мъже под чехъл и генералски мундири, провинциални ку-тизанки , с претенции за адвокатки на народа, девианти с жълти книжки регистрирани или пропуснати в каталога на четвърти километър, болшевишки чеда, изживяващи се като неолиберали....цялата тази перверзия се надпреварва да ругае премиера и да сипе компромати, а това още повече го укрепва. Перверзията е лесно различима дори, като говори от името на морала. Няма как Борисов да мечтае за по добра опозиция от Васил Божко-Черепа, Цветан Василев Мустака, Слави Трифонов- Мутрочалгаря, Костадин Костадинов-Копейкин, Мая Манолова-Галева, Румен Радев-Грипена, Корнелия Нинова-Техноимпексова, Христо Иванов-Бойкиев............ Борисов е обречен да спечели тази битка, сам срещу негодниците и вълците, защото -без да е безгрешен, е единственият с облика на демократичен и системен политик, признат в Европа и света. Избирайки Борисов, хората няма да изберат просто лидера на ГЕРБ, партията или партийната му листа. Ще изберат ценностната ориентация на България по пътя на демокрацията -срещу реставрацията на комунизма. Държавна сигурност, зависимостта от Кремъл и нашествието на мутрите, преоблечени като почтени бизнесмени с бели якички.

2020.09.15 | 16:47

113
ерни ибриче герберско .

2020.09.15 | 16:46

112
техните родители и учители желаят твоята оставка .
Страх

2020.09.15 | 14:55

111
Айде, пак страх от народната любов!!! ПРЕЗИДЕНТЪТ открива учебната година "на живо", Разбойко от фейсбук. Да не говорим, че вдигна заплатите на учителите (което е добре, по принцип), за да си ги купи (като гласове, а и да не надигат много глава), но реформа в образаванието- забрави...делегирани бюджети, ужасни учебници и т.н.
Любчо

2020.09.15 | 14:31

110
Жалко за напъните. Бойко с 60% рейтинг Радев върви стремглаво надолу 38%, Нинова на последно място. Герб 28 %,,,Бсп 12%. Следователно догодина Борисов премиер, Мурафчийски президент. Всеки може да провери в гугъл защото тук линк не може да се праща
Petyr

2020.09.15 | 14:30

108
194 дена до изборите. ГЕРБ печелят за сетен път и Борисов ще управлява още четири години. Да живее България !!!
Иво

2020.09.15 | 14:30

107
Сега е времето на Бойко Борисов. Този човек е нужен на историята и тя го създава. Не случайно точно Бойко Борисов, точно в този период от развитието на България е премиер.и дано обнови държавата, и дано българите се променят към по-добро. А Борисов да е жив и здрав и да му помага Бог да пребъде.
Ерни

2020.09.15 | 14:30

106
Мисля че, избирателите и този път пак ще се консолидират около подкрепата за Герб, защото узрелия демократ-народът прави разлика между думи и свършена работа!
Бабикян

2020.09.15 | 12:12

102
Протестиращите идиоти да не пишат, а да събират пари за ''революцията, която целия народ чака, цяла страна на тях се надява'' Катун идиоти, трима хитри, манипулиращи ги хора. И пари с аромат на дубайски парфюм. Събирайте пари ей. Зима иде. Искайте по-голяма надница, направете синдикат, искайте работно облекло и т.н. Да ви го натаковам ТЪПАЦИ-ПРОТЕСТИРАЩИ !!!

2020.09.15 | 12:14

105
Да си взимат пияните задници и да се махат. Никой не желае тези глупаци. С какъв акъл, едни лешпери тръгнали да ни 'освобождават' на пиянската сбирка и викат 'въстание'. От простак, по-простак там.
ДА

2020.09.15 | 12:14

104
има разговор точно за смяна на модела в България . корнела и решетката са го водили лично . той решетката си призна по една съветска телевизия ..

Добави коментар

Водещи новини