Бранд Медия България разпространи аудио интервюта с Мариан Колев

  • 08 септември 2020 13:12

  • 3696
  • 1
© Кадър бТВ

Във връзка с отразяването на казуса "Хиполенд" и интервютата със собственика Мариан Колев, и направени относно тях внушения от страна на Ивайло Мирчев, член на ръководството на „Да, България”, касаещи собствеността на изданията от групата на Кмета.бг и манипулация на информацията порталът „Кмета.бг” и в. „Кмета.бг” съобщават, че са изцяло собственост на „Бранд Медия България”, която е собственост на издателя ни Боян Боянов Томов.

Както изисква Законът за депозиране на печатни и други произведения, всяка година собствеността на медиите се обявява публично до реален собственик." И ние, придържайки се към законите на Република България, го обявяваме ежегодно", информира от Кмета.бг.

Изданията на „Бранд Медия България” информират, че работят, спазвайки изрично журналистическата етика, стандарти и добри практики относно поднасянето на информацията -  на първо място точност, обективност и достоверност.

Като независима и професионална медия от Кмета.бг, се обявяват против подобни внушения и опетняване на професионализма на медията и медиите изобщо, и заявяват, че работят единствено в интерес на аудиторията по приетите световни стандарти в журналистиката.

От Кмета.бг споделят и пълните записи на проведените интервюта със собственика на верига „Хиполенд” Мариан Колев, които бяха цитирани от множество други медии, за да избегнат всякакви спекулации относно достоверността на информацията и различните внушения.

"И занапред в работата си ще продължим да спазваме изцяло професионалните журналистически стандарти и ще се противопоставяме на опити за дискредитиране на медиите ни!", заявяват от Кмета.бг, собственост на „Бранд Медия България”.

Очаквайте аудиоинтервютата на Кмета.бг с Мариан Колев.

Последвайте канала на

Novini.bg
3696 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Ох

2020.09.08 | 16:56

1
Обявявали реалният собственик . Тези и те нагли всички знаем че госпожата е парашутиска спусната от БКП . За късопаметните стенограмата при плевненлиев за КГБ които цяла България чу другарят миков казва на Бойко Борисов ти за медиите несе претесняваи теса НАША ГРИЖА . От това признание на миков какво повече трябва да чуете зада разберете на кои са медиите в България

Добави коментар

Водещи новини