Верижна катастрофа образува над 10 км опашка към морето

  • 05 септември 2020 13:39

  • 5640
  • 1
Верижна катастрофа образува над 10 км опашка към морето
© Pixabay

Колона от над 10 километра автомобили се образува днес около 335 км на магистрала "Тракия" в посока Бургас, предаде БНР. 

От полицията в Бургас съобщиха, че причина за задръстването е верижна катастрофа, в която на входа на морския град са пострадали 3 автомобила.

Километрично задръстване на АМ „Тракия“ след катастрофа край София

Около 13,30 часа от АПИ съобщиха, че е възстановено движението при 335-и км на АМ "Тракия" в посока Бургас, след като трафикът бе пренасочен по обходен маршрут през пътен възел "Карнобат" - път  I-6 - Бургас..

Преди това Пътната агенция съобщи, че временно движението при 142-ри км на „Тракия“ в посока Бургас се осъществява в активна лента поради пътнотранспортно произшествие.

По първоначални данни причините за верижната катастрофа са несъобразена скорост и неспазване на дистанция. Засега няма данни за пострадали, а само за материални щети, съобщават от МВР-Пловдив.

Временно бе ограничено и движението при 37-ми км на АМ "Тракия" в посока Пловдив поради пътнотранспортно произшествие, съобщиха още от АПИ. Трафикът се пренасочва  по път I-8 София - Ихтиман през гр. Ихтиман  до пътна връзка "Мухово" и се включва на АМ "Тракия". 

Пътната агенция съветва шофьорите да карат със съобразена скорост и повишено внимание. 

Novini.bg
5640 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Росен

2020.09.05 | 17:11

1
Лош материал към морето.

Добави коментар

Водещи новини