Проверки на търговски обекти се извършват в Дупница

  • 29 август 2020 14:14

  • 738
  • 0
Проверки на търговски обекти се извършват в Дупница
© Булфото (архив)

Под надзора на прокуратурата на територията на Дупница и околните населени места днес са започнали съвместни проверки на търговски обекти, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата. В проверките участват служители на НАП, ГИТ, Икономическа полиция и ГДПБЗН.

Действията са продължение на поетия ангажимент на главния прокурор Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във за недопускане на закононарушения на територията на община Дупница.

Четирима са задържани до момента при акцията в Дупница

В Районна прокуратура - Дупница е образувано досъдебно производство за това, че шофьор на МПС умишлено е преминал през крака на полицейски служител.

В ранните часове на 29 август служители на Охранителна и Икономическа полиция, както и на ДАИ, са започнали проверки за осъществяването на нерегламентирани превози с джипове на туристи на територията Национален парк "Рила". В хода на проверката шофьор на едно от МПС-та е преминал през крака на полицейски служител. Работата по случая продължава.

Последвайте канала на

Novini.bg
738 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини