Нови аварии по водопроводната мрежа отново оставиха без вода част от Свищов

  • 27 август 2020 09:15

  • 266
  • 2
Нови аварии по водопроводната мрежа отново оставиха без вода част от Свищов
© Pixabay

Нови аварии по водопроводната мрежа отново оставиха без вода част от Свищов. Водната криза в крайдунавския град продължава четвърто денонощие, предаде БНР.

Все още не са отстранени авариите по стария метален водопровод и през него за някои от районите на Свищов се подава вода с по-ниско налягане.

 

Генчо Генчев: Свищов е изправен пред водна криза

 

Възникнала е нова авария на проверявания от прокуратурата напорен водопровод, този път в чертите на града, съобщи за БНР кметът на Свищов Генчо Генчев и увери, че за общинската болница и детските градини е осигурена вода. 

Вчера на място с проблема се запозна ръководството на държавния ВиК холдинг. Неговият изпълнителен директор Илиян Илиев заяви, че държавата поема ангажимент до зимата да построи нов довеждащ водопровод за Свищов, за да се реши проблемът с безводието за 30 000 жители.

Отстраниха аварията на водопровода в Свищов

Novini.bg
266 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
до саботьора на БСП ГЕНЧЕВ

2020.08.27 | 11:07

2
"Компететният и независим", кмет Генчев се е сетил, че има проблем с водата, когато е станала аварията със стария водопровод! И сега бесепарският кмет идва с опорките на гоподарката си НИНОВА,че новопостроеният през 2012 водопровод е бил некачествен и затова НЕ СЕ ПОЛЗВАЛ! Как, кой и кога установи това бе червен болшевик?! Защо си чакал да стане криза, за да го кажеш това след ЦЕЛИ 8 ОСЕМ ГОДИНИ?! ТИ другарю ГЕНЧЕВ, ти ЛИЧНО какво направи , за да предотвратиш тази криза?! Н И Щ О!!! ТИ явно си работил, за да я ПРЕДИЗВИКАШ С НИЩОПРАВЕНЕТО СИ , червен гнусен бесепар! ТИ си независм колкото радефф-метежника от с. СЛАВЯНОВО! СИКТИР мамицата ви антибългарска БЕСЕПАРСКА ДА е.БА!!
до болшевиките от БСП

2020.08.27 | 11:07

1
КОЙ източи язовирите в общините , които се управляват от БСП, вашта мама комунделска и по чия заповед?! Нека сега спосранските стратези начело с крушовската мастия НИНОВА да ви докарат вода вашто маме бесепарско нагло мръсно долно да е.ба! Викнете и оня червен ИЗРОД решетников да ви помогне, червени кухи чутури от СЕВЕРОЗАПАДА!

Добави коментар

Водещи новини