Протестиращите в Благоевградско готвят митинги в различни градове от региона

  • 27 август 2020 08:35

  • 432
  • 3
Протестиращите в Благоевградско готвят митинги в различни градове от региона
© Булфото, архив

С провеждане на митинги в различни градове ще се поддържа енергията на протестите в региона, заявиха оргжанизаторите, които от 50 дни са на площадите, предаде БНР.

Вчера над 100 човека се концентрира в центъра на Разлог. Хората искат оставка на правителството. Настояват да се чуе гласът и на провинцията, не само на София.

За идните дни се готвят митинги и различни инициативи в други градове в областта.

50-и ден на протести, очаква се нова блокада тази сутрин

Протести има и в други части на страната. В София продължават трите блокади в центъра. Днес се очаква 50-ият ден на демонстрации.

Последвайте канала на

Novini.bg
432 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
малиииии

2020.08.27 | 11:06

3
червените катили!!!!!!
познаващ добре червената СГАН

2020.08.27 | 11:04

2
Вече и на децата от детската градина стана ясно, че протестиращите са от БСП и целта им е да се докопат до власта чрез служебно правителство, защото НИКОГа повече НЯМА да спечелят демократични избори! Желанието и НАТИСКЪТ за машинно гласуване, което е отхвърлено от ИСТИНСКИТЕ ДЕМОКРАЦИИ на ЗАПАД, е последната опция на болщевиките! Хакерите на КГБ вече са разработили програмата за манипулация
Новата ТАКТИКА на БСП

2020.08.27 | 09:48

1
Червените кметове организират протести в определно място, за да изглеждат масови! Смешно, трагично, жалко! Кметът на Благоевград организира концентрирани протести по села и паланки! От цялата област паралелната държава успя да събере едва 100 души - до един отроци на известни комунистически приватизатори и грабители на БЪЛГАРИЯ! В община Разлог живеят 23 000 души или вчера са били точно 0,43% на протест! И тия маргинали говорят от името на НАРОДА! Другарката Нинова е останала във времето, чийто продукт е самата тя - старомодна, ограничена, злобна, завистлива и отмъстителна! ПФУ! ДОЛУ БСП!

Добави коментар

Водещи новини