Ремонтът на пътя за Кръстова гора ще бъде готов до 15 септември

Стартиралият вчера ремонт на пътя за Кръстова гора ще бъде готов до 15 септември, такъв ангажимент пое в Пловдив заместник-министърът на регионалното развитие Николай НанковНиколай НанковНиколай Нанков е министър на регионалното развитие и благоустройството до 31 август 2018 г. Той е пред пловдивския митрополит Николай.

Пълната рехабилитация на пътя от Юговското ханче през Лъки за Кръстова гора започна вчера.

Дядо Николай подари икона с образа на Божията майка на вицепремиера Николова

Едната му част от 20 километра най-тежката убеден съм, че с божията помощ и денонощната работа на строителите ще успеем до 15 септември и за кръстовден да рехабилитираме този труден участък, а до края на годината и останалите 20 километра, каза Нанков.

По отношение ремонта на пътя за Мулдавския манастир ние поехме ангажимент за изграждане на водопровод, който ще бъде изграден от ВиК-Пловдив на стойност 800 000 лева, а след това ще започне и изграждането на изцяло нов път до манастира, защото там е макадамова настилка, който ще струва малко над 2 милиона лева.

С кмета на Пловдив Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на от години работим много динамично и в екип по отношение на тежките инфаструктурни проблеми на Пловдив и на региона, каза Николай НанковНиколай НанковНиколай Нанков е министър на регионалното развитие и благоустройството до 31 август 2018 г. Той е.

Коментари

  1. 2020.08.15 | 14:30
    РемонтЪТ ще бъде готов, не ремонтА.
    1. 2020.08.15 | 16:16
      vinagi shse nameri nqkoi ochitel po bAlgarski i literatura da si izkaje kompetentnoto mnenie .Bravo
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Избрано от Интернет