Фандъкова: Протести в София няма заявени

Протестите в София не са заявени и не са съгласувани със Столичната община, обясни кметът Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска, която призова организаторите да спазват закона и да не пречат на свободното предвиждане на хората в града, информира БНР.

По повод повторното затваряне на кръстовището пред Румънското посолство Фандъкова посочи, че през това кръстовище преминава целия трафик и е основна алтернатива на движение, заради блокирания Орлов мост.

Освободено е движението на кръстовището пред Румънското посолство

“През това кръстовище преминават шест линии на градския транспорт. Без движение по него не може да се осигури транспортен достъп на огромна част от гражданите до домовете, до работните им места“, каза кметът Фандъкова и посочи: “За съжаление с ескалацията на поведението на организаторите този протест се превръща от протест срещу властта в протест срещу хората. Очевидно политиците, които все по-убедително превземат протеста имат други цели, които преминават границите на свободни мирни протести. Надявам се да не продължава в тази посока, за да може София да дава възможност на хората да протестират свободно и мирно и в същото време на всички софиянци да се движат свободна в града“.

Коментари

 1. 2020.08.18 | 08:43
  Това е Ментора, Коратора на Фандъкова, съселянин от Белчин!! Той печели Голями те Обществени поръчки в София, но връща Обратно където трябва и на кой Трябва!!! Те са Тамдем!!!!!
 2. 2020.08.18 | 08:38
  Има ли заявено вдигане на данаци, има ли заевено ограбване на жителите на София, няма Няма, затова протестират хората, и никакви Заявки не са необходими, когато протестираш срещу тези, които те Крадът!!!!!
 3. 2020.08.16 | 16:52
  Една учителка по руски език с 20 годишен стаж, не може да бъде добър кмет. Тя е поставено лице, изпълняващо поръчки на своите господари.
 4. 2020.08.15 | 17:56
  Това е прекалено от всякъде. Едно е да покажеш недоволство и желание за промяна, съвсем друго е нагло и без никакви правила да пречиш и дразниш огромно количество хора.
  1. 2020.08.16 | 12:52
   Не може човек да си стои в къщи, животът налага да вършиш работа, да имаш ангажименти и т.н. Но, някои хора не го разбират. Те си мислят - ако не протестираш, то можеш да си седиш вкъщи. Това е мисленето на вечно безработните и онеправданите в днешно време!
  2. 2020.08.16 | 01:26
   Те пък кой те дразни? Стой си вкъщи, за да не се дразниш.
 5. 2020.08.16 | 09:54
  Маджоу коруптед айдукат пречи на обикновените хора
 6. 2020.08.16 | 09:51
  в СЛУЧАЯ Е ПРАВА!
 7. 2020.08.16 | 02:21
  Не трябва да допускат в кметството на София да изсипват с чували селяндури които не познават столицата. Защото те знаят че само Витоша е планина до София. Но има и Стара планина която също е до София. Тези села до нея се водят квартали на София но са много далече от града. Затова както се строй в посока към Витиоша, така трябва да се строи и към Стара планина. Дори от съвета не знаят кой е най важния булевард в София който трябва да се продължи в посока околовръстното до Челопечене и от там до магистрала Хемус. Това е булевард Сливница. Защото той ще стига до най голямата икономическа зона в България, това е Кремиковци. Тази икономическа зона е по голяма от провинциялен град. Но в момента е призрачен град от некомпетентността на правителството и кметството. Ако бул Сливница бъде направен, ще свързва и двете икономически зони; Бужурище и Кремиковци. Тогава ще има много инвеститори и бързо ще се преминава през центъра защото това е много пряк път. Като се прави продължението на бул. Сливница ще се направят комуникацийте и бързо ще започне строителството на нови квартали. Затова е необходимо метрото от терминал две да бъде продължено до ж.к. Левски където ще има връзка и с трети метролъч. След време метрото може да продължи до ж.п.линията между Кремиковци и Бутонец. Там може да се изгради ж.п гара. Тогава в призрачния град ще има много инвеститори и ще бъде най голямия на балканите. Освен това строителството на небостъргачи няма да пречи на самолетите като излитат. Защото те излитат над стадион Г. Аспарухов и над гробищата в Малашевци. В съвета трябват хора с бистър ум и гъвкав мозък.
 8. 2020.08.16 | 00:39
  Заявени протести няма, но и партийните фирми не са заявили че ще крадат заедно с управляващите. Затвор за цялата глутница на ГЕРБ.
 9. 2020.08.15 | 11:53
  Долна пачавра!!! До сега трябваше да са разчистили улиците. Трябваше да са забранили алкохола на обществени места, трябваше да спрат нарушенията на шума, трябваше да приберат дрогираните и пияните, трябваше да се премахнат блокадите... не мога да си представя колко закона са погазени. За какво ни е правова държава, за какво са ни закони след като не ги спазваме? А тоя парцал още се води кмет? Несправяне със задълженията? Марш ку*ко мръсна!!!
  1. 2020.08.15 | 19:56
   Я не ми говори на въпреки. Метежник ши*ан!!! Някой палаткатджия скоро ще изгори, ама да видим кога. Щом няма полиция, НАРОДА застъпва!!!
  2. 2020.08.15 | 19:21
   вашето име:долна пачавра! това сте всички престъпни елемени! скоро ще ви се види края!
 10. 2020.08.15 | 14:14
  КАКВО И СЕ Е СЛУЧИЛО НА ТАЗИ ЛЕЛКА?ИЗГЛЕЖДА ДОСТА СМАЧКАНА.ДА НЕ СА Я ВЪРТЕЛИ В ЦЕНТРОФУГА?
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет